Alla hjärtans dag kryper allt närmare och för den som väljer att fira är det kanske dags att börja fundera på presenter. Själv är jag rätt inkonsekvent när det gäller att uppmärksamma dagen, känner jag för det så gör jag det, men gör jag inte det så låter jag den helt enkelt gå obemärkt förbi. I år tänkte jag och min hubby gå ut och äta och se Deadpool på bio - föga påhittigt. Här kommer några betydligt mer spännande tips på vad du kan ge någon särskild i ditt liv, kanske en partner, BFF eller mamma. Eller dig själv. Det är helt okej att ge sig själv Alla Hjärtans Dag-presenter.
 
A year of dates
Skriv ned tolv olika dejter på fina kort, lägg i kuvert märkta med månaderna och samla dem i en fin låda eller box. Det här är present som lovar mys och äventyr för resten av året, och den går verkligen att göra i många olika prisklasser, allt beroende på om du gör kort, kuvert och box själv eller köper färdigt och på vad du hittar på för olika dejter, det kan ju vara allt från finmiddag till en promenad med varm choklad. Och snöa inte in på romantiska partners, tänk på kompisdejter också!
 
 
A good book
Jag tillhör de som tycker att böcker är bland de finaste saker en kan ge och få. En bok betyder att någon vill ge dig äventyr och en stund av eskapism. Och då menar jag inte att en ska gå in och ta första bästa boken på mackens topplista, utan lägg lite tid för att hitta en bok som du tror att mottagaren skulle uppskatta - läs recensioner, hitta författare som liknar författare som du redan vet att personen gillar och slå sedan in fint, kanske lite i samma tema som boken?
 
A REALLY great playlist
Det moderna blandbandet! En bra spellista kan få humöret att lyfta och själen att sjunga. Snoka reda på låtar och artister som mottagaren gillar för att kunna hitta liknande artister och låtar eller gör en lista med alla låtar som påminner dig om personen och era minnen tillsammans!
 
Boxing Day
Prenumerationsboxar är något som fullkomligt exploderat de senaste åren. En premunerar alltså på en box som dyker upp i posten med regelbunden intervall, och innehåller ett gäng överraskningar. Vanligast är kanske skönhetsboxar, men det finns en hel del annat och en kan oftast välja på att köpa en enstaka eller en prenumeration. Bakboxen innehåller bakredskap, recept och ingredienser för den som gillar att baka, The Man Box är en skönhetsbox för män och The Fitness Box innehåller tränings- och hälsogrejer. Botanika Box är en box med ekologiska skönhetsprodukter, Sirapsboxen innehåller massa fint för scrapbooking och pyssel och klassiska Glossybox innehåller skönhetsprodukter.
 
Date in a jar
En mindre långvarig variant av "A year of dates". Gör en burk som symboliserar en temadejt som du ska ta med någon på, på exemplen här nedan ser du skridskoåkning, picknick och minigolf. Ett enkelt sätt att göra ett biobesök mer speciellt är en bioburk med biljetter, godis och kanske en och annan näsduk i alla fall det blir en sorglig film.
 
#1 - - Sarah:

Glossybox e så himla bra :)

Svar: Ja! Fast skåpen svämmar över av alla produkter till slut ;)
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Amanda:

Vilka bra tips :)

Svar: Härligt att de uppskattades!
Hanna Marie Fiddeli

#3 - - Matilda Berlin:

Men åhh vilka söta tips! Helt perfekt ju :)

Svar: Kul att du gillade dem!
Hanna Marie Fiddeli