En ny bild till bloggen

Varför väljer jag alltid att göra sånt här i kallaste månaderna? För nästan exakt ett år sedan fotade jag en lookbook för Pink Clove och höll på att frysa ihjäl på kuppen. Den här gången var det dags att ta en ny bild till FeTT Magazine, och då passade jag även på att ta en ny bild till Om mig-fliken på bloggen. Jag blev riktigt nöjd till slut, även om jag självklart inte kunde hålla mig seriös och o-posig.
 
Här är två bilder som precis få se sig slagna av bilden ovan. Ser ni hur det blåser? Det var så att jag tappade känseln i armarna efter ett tag när jag tog bilden till FeTT, eftersom jag hade en kortärmad jumper då... Men värt det, när en ser sådär fräscht vinden-i-håret-hurtig ut... #prettyhurts
Hoppas ni har en fin, och varm, lördag!
 
 
fjanto

Du är så jävla snygg!
Att jag är gift med dig... <333

Svar: Du vet allt hur en smickrar haha ;)
Hanna Marie Fiddeli

Ell

Kallt eller inte så är det en sjukt snygg bild! Fångar dig på ett bra sätt. ^^

Svar: Aaaw tack <3
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!