Tjockpodden #13: Personlig stil (eller inte)

 
Lucky number 13! I det trettonde avsnittet av Tjockpodden pratar vi om personlig stil – vad det är, hur en hittar sin och behåller den, trots att vi ganska snabbt kommer fram till att vi är de minst lämpliga personerna att ge råd och tips. Lyssna här eller sök i din podd-app!
 
Anonym

Hej Hanna! Jag gillar er pod men kan inte hitta de nya avsnitten på appen jag använder (podcast addict), men de gamla avsnitten finns där. Hur ska jag göra för att lyssna på er i mobilen?

Svar: Hm, kan det vara så att du följer vår gamla feed? Vi fick lov att byta efter några avsnitt pga att vi behövde en bättre podcast-host! Prova att söka på Tjockpodden igen, och se om du hittar en till variant, som har alla nya avsnitt! Hoppas det det funkar!
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!