4 beauty hacks som vem som helst klarar av

 
Låt primern ta sin tid!
Det är lätt att ha bråttom när en lägger basen, men du tjänar på att ge din primer tid att riktigt gå in i huden och göra sin grej. Vänta därför några minuter innan du lägger din foundation, så får den ett bättre underlag och håller sig på plats längre. Kanske kan du borsta håret medan du väntar?
 
Parfymera din borste!
Är doften av nytvättat hår ett minne blott? Spraya en eller två duschar av din favoritparfym på hårborsten innan du borstar håret. På så sätt sprids parfymen jämt i hela håret och resultatet blir en diskret doft av parfym istället för en astmaframkallande vägg.
 
Skugga ditt hår!
Ett annat knep när håret inte längre känns nytvättat och en inte hinner eller vill tvätta det är ju torrschampo. Mina fellow brunetter känner säkert igen hur jobbigt det är när torrschampot gör rötterna lite gråaktiga och trista. En lösning är att köpa torrschampo som är speciellt anpassat för mörkt hår, men en billigare och snabbare lösning är att helt enkelt ta en sminkborste, välja en ögonskuggenyans som matchar ditt hår och pudra över de ställen där håret blivit lite grått.
 
Klipp ögonfransarna!
Alltså inte dina egna, utan lösögonfransar som inte vill samarbeta. Ofta är problemet med fransarna att ändarna inte vill hålla sig kvar mot huden. Det blir enklare om du klipper av raden på hälften och sedan lägger på de två delarna för sig. Kolla in hur NikkieTutorials gör det!
 
Hanna Karlsson

Haha, min första reaktion på det där om ögonfransarna var va? Det kan man väl inte göra. Sen läste jag resten. :-) Mycket bra tips.

Svar: Haha ;)
Hanna Marie Fiddeli

elin

ASSÅ parfym i borsten = genialt!!!!! Ska verkligen börja med det

Svar: I KNOW, right!
Hanna Marie Fiddeli

Sanna

Vilka bra tips, tack :D

Svar: Kul att du gillade dem! :)
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!