Denna mörka vidriga månad var det tre saker som ändå fick mig att bli lite glad i själen, och det var parfymen Midnight Muse från H&M:s nya beauty range och två godingar från theBalm, nämligen highlihtern Mary-Lou Manizer och rouget CabanaBoy. Varför det varit denna trio som varit mitt solsken i januarimörkret tänkte jag självklart berätta.
 
Midnight Muse beskrivs på H&M:s hemsida som "söta tränoter och krämig vanilj tillsammans med förförande ambra och patchouli som hänger sig kvar". Jag tycker den är lite tyngre, och jag som vanligtvis gillar lättare dofter blev förvånad över hur kär jag blev i den och nu när jag burit den i några dagar har jag insett varför - den påminner mig om en gammal favorit, nämligen Alien från Thierry Mugler. Alien var en favorit för några (... okej, tio) år sedan då jag köpte den som ganska nybliven 18-åring på flygplatsen i Paris, men på senare år tycker jag att den är alldeles för tung. Midnight Muse känns som en mildare och lite mera lättburen Alien. Jag sniffade på de andra dofterna i H&M:s nya doftsortiment och alla var väldigt trevliga, och jag gillar de stilrena och snygga flaskorna. 79:90 kronor styck, mycket rimligt pris.
 
Hur levde jag ett fullvärdigt liv innan Mary-Lou Manizer från theBalm kom in i mitt liv? Förutom att ha en gorgeous förpackning så är denna highlighter superpigmenterad, lättapplicerad och lätt att arbeta in. Hur lite jag än sminkar mig så ser jag alltid till att applicera lite Mary-Lou på kindbenen, nästippen, alldeles under ögonbrynen och ovanför amorsbågen. Det har gjort att jag ALLTID ser pigg och fräsch ut, även när jag bara haft tid/ork till lite BB cream och ögonbrynsgel i övrigt. Jag fick den i julpresent av mina fab bosses på FeTT Magazine, men jag tror den kostar runt 200-lappen. Här har ni en swatch på Mary-Lou Manizer.
 
CabanaBoy från theBalm är syskon till mer kända och superpopulära FratBoy. När jag köpte den här tänkte jag att den skulle få vila till sommaren, då nyansen kändes som att den skulle passa bäst då - både på min hud och till årstidens stämning liksom, men jag har faktiskt använt den typ varje dag sen jag fick den - applicerar en lite så blir det en perfekt röd nyans till mitt mörka hår och bruna ögon. Är en blond och väldigt ljus i hyn förstår jag att FratBoy passar bättre, men för mig är den här perfekt och jag tänker mig att den passar bra även på mörkare hudtoner. Jag fyndade min för 90 kronor på Eleven.se, men annars tror jag den ligger runt 200 kronor. Här är ni en swatch!
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Oh den parfymen måste jag dofta på :))

Svar: Ja det tycker jag!
Hanna Marie Fiddeli