När -13 inte är "jättekallt" längre

Idag är det faktiskt bara 13 minusgrader ute - nästan så en får vårkänslor alltså. Jag vet inte om det är januaris allmäna tristess eller bristen på ljus men jag har jättesvårt att ta mig upp ur sängen just nu. Det är kallt utanför täcket och för det mesta har jag sällskap av en varm mysig liten katt om mornarna. Hon verkar inte heller jättesugen på attt gå upp, i morse fick jag lyfta henne ur sängen för att kunna bädda den. Förra veckan började jag äta superdos av D-vitamin, så jag hoppas att jag blir piggare snart.
 
Den här veckan har varit så seg! Det strular med bilduppladdning på FeTT, vilket gör att det är svårt att lägga ut artiklar, jag hade tänkt att skriva en novell till en tävling som avslutas nästa måndag men jag har INGEN inspiration alls, inte ett enda frö som skulle kunna bli något, och dessutom råkade jag ha sönder en av mina favoritkoppar att dricka te i. Att gå till optikern och skaffa nya glasögon var det enda som gjorde min vecka lite roligare. Imorgon är det fredag och jag tar nya tag, och sätter all min tilltro till D-vitaminernas kraft.
 
Åh, och här är min januari-spellista på Spotify. Tycker den är bra och vill dela med mig!
Eleonora Adriana ♥

Jättefin katt!

FrökenTV, bloggen om tv och film

sööt bild

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!