Nytt år, nya spår! Okej, dålig försök till rim men jag kan inte förneka att jag verkligen känner för en nystart just nu. Annars brukar hösten vara när den längtan slår till för mig, men i år känns det nya årets start nästan lika signifikant. Kanske är det för att jag under det här året har kommit fram till både det ena och det andra, och det känns som att det är mer än dags att börja ta insikter till handling? Till exempel har jag märkt att jag gillar att gå upp tidigt och få allt jag måste göra klart innan klockan fem. Jag har också märkt att rutiner funkar bäst om de inte är allt för rigida och att jag städar bäst när jag gör det snabbt och under tidspress. 2015 känns som ett år då det faktiskt flöt på ganska bra, det första året på bra länge som jag kände att det var jag som styrde skutan som är mitt liv. Jag är beredd att fortsätta på samma kurs under 2016 och komma närmare destinationen.
 
Jag tror inte på allvarliga och livsomvälvande nyårslöften. Istället har jag genom åren försökt att lova lättsamma saker som jag tror skulle göra mitt år roligare, som att se fler filmer, prova nya maträtter och upptäcka minst en ny artist. I år är mitt nyårslöfte att våga ha läppstift oftare. Jag tycker läppstift är både snyggt och roligt och i min sminkbyrå ligger en blygsam samling som allt för sällan blir använd. Jag har varit lite feg och rädd men i år ska jag låta mina läppar lysa i både nudes och gälla färger.
 
 
Att hålla mig till ett nyårslöfte åt gången är ett medvetet val. Jag kan tycka att det blir för spretigt annars och, ärligt talat, lite jobbigt. Istället har jag ett flertal punkter som är målsättningar under det nya året. Det är inget jag lovar mig själv, utan något jag vill ta mig ann. Ge ett försök helt enkelt. I år har jag följande målsättningar:
 
Läsa minst 10 böcker (vilket kanske låter lite men jag läser så otroligt lite i nuläget att det är en klar förbättring).
Förbättra min balans så att yogapositioner som känns vingliga blir en piece of cake.
Fokusera på en sak i taget (resultatet blir så mycket bättre då).
◘ Bli klar med första bokutkastet innan sommaren, bearbeta under sommaren och i september skicka ut till någon eller några testläsare. 
Publicera ett genomarbetat och välskrivet blogginlägg i veckan. 
Fotografera mera och våga mig på att be vänner och bekanta ställa upp som modeller.
 
 
Bilder från Pexels och Splitshire
#1 - - Terese M - KindaJustMe:

Bra målsättningar! Brukar också försöka köra på ambitioner mer än löften inför ett nytt år. Känns mer produktivt.

Svar: Ja, betydligt mer produktivt och bättre om en nu inte skulle "lyckas"!
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Nora:

Grattis på namnsdagen Hanna :)

Svar: Åh tack så mycket!
Hanna Marie Fiddeli