Youtubetips: NikkieTutorials

When life gives you lemons, punch it in the face and ask for glitter!
 
Jag älskar NikkieTutorials på Youtube och ovanstående citat kommer från just henne. Nikkie fick uppmärksamhet för ett tag sedan då hon la upp en The Power of MAKEUP-video där hon bara sminkade halva sitt ansikte och visade hur mycket en kan förändra med smink. Förutom hauls är makeup tutorials min favorit bland youtubevideos, jag blir så härligt avslappnad och varm av det, även om chansen att jag kan återskapa någon av sminkningarna med mina skillz är liten, om inte obefintlig.
 
Nikkies sminkstil är ofta väldigt glammig och jag gillar att hon varierar sig, då jag upplever att många beautyvloggers faktiskt bara gör samma grej hela tiden, fast med typ en lite annan nyans på läpparna. Nikkie är verkligen sjukt duktig och det är många gånger hon fått mig att utbrista ett nöjt litet läte då hon lagt den perfekta eyelinern.
 
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!