Som relativt nybliven beautyjunkie har jag inte riktigt sett något behov av en ögonlocksprimer eller ögonlocksbas tidigare (eller nu ljuger jag för jag köpte en riktigt dålig från MUA när jag var i London för något år sedan, kostade typ 2 pund och presterade därefter också). Men sedan ögonskuggor började bli en del av min vardagssminkning har det förändrats - vi snackar att färgen både fastnar i ögonlockens veck och att den förlorar intensitet.
 
Trött på att bara få ha snygga ögonlock i ett par timmar på sin höjd klickade jag hem MAC Cosmetics Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base från Kicks. Och alltså shit pommes frites vad jag rekommenderar den här! Den kostar 195 kronor och för det får en 12ml vilket låter pyttelite men den är superdryg och gör sitt jobb även då en använder mycket små mängder. Första gången jag provade den här höll sig min ögonskugga snygg i ÖVER SEX TIMMAR vilket aldrig hänt mig tidigare - ingen creasing, ingen color transfer (vilket är ett stort problem för mig som har hooded eyes) och färgen höll sig intensiv och fin. Tack lilla svarta tub för att du kom in i mitt liv!
 
Första bilden visar hur Prep + Prime ser ut när den kommer ur tuben och den andra visar hur den ser ut när en arbetar in den i huden.