Since I've been gone

 
Ooops. Plötsligt är det över två veckor sedan jag bloggade. Vi kan väl skylla det på en kombination av plötslig allergi mot allt som blommar och grönskar i juni och att det har varit så fint och härligt ute. Jag har velat göra allt annat än att blogga helt enkelt.
 
Och det har jag gjort. Jag har varit hos mormor och morfar och tittat på när äppelträden blommar, jag har hängt på balkongen med Sampo, planterat örter och kryddor, ätit jordgubbar och varit ute och ätit med Jonna och Maria. Sedan var vi en sväng till veterinären med Scully, vilket var mindre roligt men nödvändigt.
 
Sådär, en liten update som är long overdue. Idag regnar det och jag hoppas att vädret kan fatta att vi gillade när det var fint och slå om igen...
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!