SUMMERTIME MADNESS

 
Det är mars, snöstorm utanför fönstret och våren är inte ens här än. Ändå sitter jag och kikar på sommarkläder och känner hur det rycker i "beställa hem"-fingret. Nu får jag ge mig. Helst eftersom jag planerar att handla vår och sommar-kläder i London om en månad OCH BORDE SPARA PENGAR. Tur att det inte kostar något att titta... och göra kollage.
 
I sommar tänkte jag köra på pasteller (nothing new there really), randigt och lite sådär preppy 70ies french chic. Dessutom är jag sugen på något nytt att bada i, trots att jag har ett gäng baddräkter jag gillar. Fast en stadig och bra bikinitopp som tål att bada och studsa runt i vore inte helt fel.
 
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!