Mitt nyårslöfte i år var att börja ha mer läppstift eftersom jag alltid tyckt det är så snyggt men aldrig känt mig bekväm eller modig nog för att vara någon som använder läppprodukter till vardags. Till en början gick det segt att efterleva löftet, men sedan provade jag MAC:s läppstift och förstod att anledningen till att mina läppar alltid känts torra och stela med läppstift var att jag inte hittat rätt formula för mig (och att jag köpt billiga läppstift...).
 
Sedan april har jag hunnit samla på mig fyra stycken läppstift från MAC Cosmetics: Lovelorn, Angel, Cosmo och Ruby Wo.
 
 
Lovelorn är mitt nyaste tillskott, beställt från Kicks.se för 195 kronor. Beskrivs som "emotive blue pink" och är en lustre finish, vilket innebär att den är halvgenomskinlig och inte torkar ned till matt. Den glider på otroligt lätt och känns väldigt återfuktande och härlig, så jag rekommenderar den till de som lätt blir torra om läpparna eller inte gillar när det känns stelt och matt. Jag är helt kär i färgen, den är den perfekta rosa som jag ville ha till sommaren och jag kan knappt tro att det blev så rätt trots att jag beställde online.
 
Angel köpte jag jag på Selfrigdes i London för runt 15 pund. Den är mjukt rosa och är en frost finish med bra pigmentering och skimmer som inte känns så in your face. Angel är nog det jag använder mest till vardags, eftersom det är så mjukt och härligt och går att variera så mycket beroende på hur mycket en applicerar (och hur).
 
 
Cosmo köpte jag också på Selfridges i London, också för ungefär 15 pund. Den är en nude som drar mot rött och brunt, och är lite som min naturliga läppfärg fast bättre! Cosmo är en amplified creme finish vilket innebär att den har en riktigt bra color payoff och en lätt glans, men jag upplever nästan att den torkar till nästintill matt! Använder den här ofta när jag vill vara extra snygg i vardagen eller det är dags för fest!
 
Ruby Wo är även det köpt på Selfridges i London för samma pris som Cosmo och Angel. Riktigt klassisk nyans med supermatt finish som beskrivs som "vivid blue-red". Velade jättemycket mellan Ruby Wo och Russian Red men till slut blev det Ruby eftersom det var mer drag i det. Det här är inget för de som inte gillar matt känsla på läpparna. Än så länge har inte Ruby Wo fått komma ut så mycket eftersom jag försöker bli modig nog att rocka rött läppstift... men snart så!
 
Kommentera 1

TGIF

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
 
Den här fredagen känns extra välkommen efter en vecka av städ, jobb och skitmycket tvätt. Okej, jag erkänner att jag typ tog helg redan idag och nästan inte har gjort något vettigt på hela dagen. Förutom lite vardagsstök och att ugnstorka ett gäng tomater är det mest produktiva jag gjort en serie snapchats om mina drömmar om årets sommarmode. Följer ni mig där förresten? Jag heter tigsteri, eftersom tigi redan var taget och jag har dålig fantasi. Där lägger jag upp sånt som inte är perfekt nog för insta eller genomarbetat nog för bloggen. Och kanske visar en klänning eller två. 
 
Anyway, hoppas ni får en trevlig fredag och en ännu bättre helg! Jag ska gå och se nya Captain America-filmen med Sampo och min bror imorgon och sen ta en mocktail eller två någonstans. Can't wait!
Kommentera 0
 
Milani Color Statement Lipstick i Catwalk Pink. Det där perfekt rosa läppstiftet jag saknar.
Hoola Bronzing Powder från Benefit. Behöver en matt bronzer och Hoola ska vara den bästa.
Triangelbikini från HM+. Allt jag drömt om i en bikini. Och så hann den sälja slut innan jag köpte...
Linda Hallbergs fransar för Sweed Lashes. Så fina!
Gucci Flora Anniversary Edition. Unik för i år, "öppnar upp med noter av mandarin, grapefrukt, päron och peppar som övergår i ett ljuvligt hjärta av ros, osmanthusblomma, pion och apelsinblom. Doften landar sedan i en sensuell bas av cederträ, patchouli, läderackord och mysk." ÄLSKAR allt av det där, speciellt päron och pion, åh vad jag vill ha den här.
Kommentera 2
Visa fler inlägg