TGIF

 
Den här fredagen känns extra välkommen efter en vecka av städ, jobb och skitmycket tvätt. Okej, jag erkänner att jag typ tog helg redan idag och nästan inte har gjort något vettigt på hela dagen. Förutom lite vardagsstök och att ugnstorka ett gäng tomater är det mest produktiva jag gjort en serie snapchats om mina drömmar om årets sommarmode. Följer ni mig där förresten? Jag heter tigsteri, eftersom tigi redan var taget och jag har dålig fantasi. Där lägger jag upp sånt som inte är perfekt nog för insta eller genomarbetat nog för bloggen. Och kanske visar en klänning eller två. 
 
Anyway, hoppas ni får en trevlig fredag och en ännu bättre helg! Jag ska gå och se nya Captain America-filmen med Sampo och min bror imorgon och sen ta en mocktail eller två någonstans. Can't wait!
Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!