Hejdå vecka fyrtiosju!

 
FÖDELSEDAGSFIRANDE
Den här veckan har verkligen varit superfin! Kanske har det faktum att det började lida mot adventstider gjort sitt för att mitt humör har varit på topp. Det finns helt enkelt så många möjligheter till mys den här tiden på året och jag ÄLSKAR mys. I tisdags fyllde min fina man 29 år, vilket vi firade med burgare och tårta och på onsdagen gick vi på Pinchos och åt supergod plockmat. På tordagen åkte jag och mamma runt och handlade lite julsaker och i lördags var jag på 50-årsfest med god mat och trevligt folk. Och idag var det ju första advent!
 
Mumsig hallonbaserad frukost och Sampo på Pinchos vars inredning var typ cirkus på crack = asfint.
 
Kunde inte hålla mig längre i fredags så jag släpade fram adventsgrejerna och det blev mysigt!
 
 Superfint dukat på 50-årsfesten!
 
Första advent med julskyltning och adventsfika hos mamma och pappa.
 
Kollade äntligen klart på första säsongen av Supergirl och började på andra. Den är himla bra alltså, om än något cheesy ibland.
♥ Har fått en bra start på julklappshandlandet. Älskar att vara ute i god tid!
Jag gillar verkligen inte julmust. Blir påmind om det varje år vid den här tiden.
Spara

GRRRRR...

Vet ni vad jag HATAR? Den där stora jävla reklamvideon som ligger som en stor jävla bläffa alldeles ovanför min header. Blogg.se är verkligen inte diskret med reklamen. Ugh.
 
Funderar på att byta bloggportal för typ FÖRSTA GÅNGEN PÅ TIO ÅR. Vill inte investera pengar i en blogg som jag ärlig behandlad lite sådär som en behandlar en person som en vet är kär i en så en tar den för givet och typ ignorerar den och sen ba återvänder och tror att personen fortfarande ska göra precis vad en vill och så gör personen det och.... eh... vart var jag? Jo, alltså jag är ju inte seriös med bloggy, så jag vill inte slänga in massa money money cash i detta, men jag vill blogga någonstans som inte har en stor jävla video ovanför headern!!!
 
Puh. Är det någon som har tips på bra ställen att ha en blogg på?Jag känner avsmak för Wordpress för det har jäklats med mig så otroligt många gånger (och det finns typ bara fula gratis-teman) men jag kan bli övertalad. Det kan få kosta lite lite pengar, men inte mycket.
 
OBS! Hela detta inlägg skrevs i affekt. Och har inte en enda bild. *bryter mot alla bloggregler* *rebell*

In the Xmas spirit

 
Nu kan jag inte hålla mig längre! Jag struntar i att det inte har hunnit bli första advent än och låter julkänslorna skölja över mig som en våg av glitter, saffran och juliga toner. Som jag längtat - typ hela hösten! I år vill jag slå in tjusigare paket än någonsin, jag vill baka polkagrisbark och jag vill testa ett och annat nytt julpyssel. Strax efter Lucia åker jag till London i nästan en vecka och där ska jag insupa brittisk julstämning och shoppa både julklappar och julpynt. Kanske en och annan jultröja också... Längtar så himla mycket!!!
 
Har du också smygstartat julen? Har du planerat baket och fixet? Tell me!
Spara
Spara