FÖDELSEDAGSFIRANDE
Den här veckan har verkligen varit superfin! Kanske har det faktum att det började lida mot adventstider gjort sitt för att mitt humör har varit på topp. Det finns helt enkelt så många möjligheter till mys den här tiden på året och jag ÄLSKAR mys. I tisdags fyllde min fina man 29 år, vilket vi firade med burgare och tårta och på onsdagen gick vi på Pinchos och åt supergod plockmat. På tordagen åkte jag och mamma runt och handlade lite julsaker och i lördags var jag på 50-årsfest med god mat och trevligt folk. Och idag var det ju första advent!
 
Mumsig hallonbaserad frukost och Sampo på Pinchos vars inredning var typ cirkus på crack = asfint.
 
Kunde inte hålla mig längre i fredags så jag släpade fram adventsgrejerna och det blev mysigt!
 
 Superfint dukat på 50-årsfesten!
 
Första advent med julskyltning och adventsfika hos mamma och pappa.
 
Kollade äntligen klart på första säsongen av Supergirl och började på andra. Den är himla bra alltså, om än något cheesy ibland.
♥ Har fått en bra start på julklappshandlandet. Älskar att vara ute i god tid!
Jag gillar verkligen inte julmust. Blir påmind om det varje år vid den här tiden.
Spara
Kommentera 0
 
Nu kan jag inte hålla mig längre! Jag struntar i att det inte har hunnit bli första advent än och låter julkänslorna skölja över mig som en våg av glitter, saffran och juliga toner. Som jag längtat - typ hela hösten! I år vill jag slå in tjusigare paket än någonsin, jag vill baka polkagrisbark och jag vill testa ett och annat nytt julpyssel. Strax efter Lucia åker jag till London i nästan en vecka och där ska jag insupa brittisk julstämning och shoppa både julklappar och julpynt. Kanske en och annan jultröja också... Längtar så himla mycket!!!
 
Har du också smygstartat julen? Har du planerat baket och fixet? Tell me!
Spara
Spara
Kommentera 2
 
HÅRD VECKA
Den här veckan var ROUGH alltså. Riktigt tuff. När den började hade jag inte riktigt blivit frisk från Förkylningen (ja, den förtjänar stort f) och när jag satt på tåget till Stockholm för att ha möte med Ell och Ch svek kroppen mig igen, så pass att jag fick lov att hoppa av och vända hem igen. Grinade lite när jag kom hem och spenderade resten av dagen i soffan. Mitt yogapass blev inställt i onsdags för att min lärare var sjuk och på torsdagen fick Scully ett skov i sin sjukdom. Eländes elände med andra ord! Men vi kom i alla fall iväg till icke-kickoffen på fredag och lördag och det var superroligt och bra. Jag och Ell lagade tacotårta åt 14 pers och bröt ihop och reste oss igen på kuppen.
 
Fantastisk onsdagsbrunch och söndagsbad med tända ljus.
 
♥ Nu kan jag berätta vad det är för konvent jag är med och arrangerar eftersom MultiCon 2017 är officiellt. MultiCon är ett multifandomkonvent som främst riktar sig till åldrarna 13-25 år. För fem år sedan kläckte mina vänner Li och Anna idéen till detta fantastiska koncept där olika fandoms kommer samman och detta år, som också blir det sista, är jag med som arrangör tillsammans med Ell och Ch. Alltså gör jag arr-comeback, eftersom jag för typ tio år sedan var med och arrangerade de första Harry Potter-konventen i Sverige tillsammans med Li och Ell. Det känns både konstigt och fantastiskt på samma gång!
Spara
Kommentera 0
Visa fler inlägg