Efter midnatt

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
 
Vaken alldeles för sent! Idag, eller egentligen igår, blev det ingen veckosammanfattning. Jag har ägnat ännu en vecka åt att vara sjuk (nu är jag frisk...ish), FeTT Magazine, konvent-arrande och plugg. Det blev dåligt med tid över att slänga ihop något hit. Det blir det nog nästa vecka också, men jag ska göra mitt bästa för att inte tappa rutinen och vanan helt.
 
Nästa vecka kommer bli superrolig! Vi kör en sådan där "här är min vecka" som en ser större (och mer upptagna) bloggare göra ibland!
 
MÅNDAG: Måste måste MÅSTE bli klar med med min text till skolan. Prio ett! På kvällen blir det Skype-möte med Fett-redaktionen, då ska vi fortsätta verksamhetsplanera.
TISDAG: Åker till Stockholm på morgonen för att träffa Ch och Ell, ha möte och göra viktiga grejer. Kommer hem igen på kvällen dock.
ONSDAG: Yoga på morgonen, och sedan plugg (ge respons på andras texter) för hela slanten.
TORSDAG: Kanske lite mera plugg och säkerligen sista minuten-fix inför helgens händelser.
FREDAG: Leedig förmiddag och stök hemma på eftermiddagen för att sedan på kvällen åka iväg på en kickoff som inte får kallas kickoff för att det låter töntigt.
LÖRDAG: Icke-kickoffen fortsätter!
SÖNDAG: Icke-kickoffen fortsätter halva dagen.
 
Woho! Ser fram mot allt, utom att stressa ihop den där texten (och kanske inte att städa heller).
 
#1 - - Ell:

Haha, nej, det är inte töntigt, vi får inte kalla det för K-ordet för sist de hade en sådan för MultiCon skadade Li sitt knä och gick på kryckor hela MultiCon. Så det handlar om att inte jinxa det!

Svar: HAHAHA åh herreguuuuuuuuuud
Hanna Marie Fiddeli