Idag är det NaNoWriMos första dag. Jag vaknade till snö utanför fönstret och beslutet att strunta i att försöka mig på att få klart 2014-års NaNo-projekt och istället skriva Harry Potter-fanfiction just for fun.
 
Igår när jag vid tolvslaget började skriva på mitt SERIÖSA PROJEKT SOM JAG VILL SKA LEDA TILL ETT FÖRSTA UTKAST insåg jag att jag inte orkade ännu en seriös grej. Det räcker med att skriva seriöst och prestationsinriktat i Kreativt Skrivande 1 som jag läser nu, att göra det för FeTT och dessutom planera konvent som är kul men SERIÖST. Jag behöver något kul och helt prestationslöst under november. För mig är det fanfiction.
 
Jag har inte skrivit fanfiction på år och dagar typ. Mest för att jag inte haft tid och/eller ork att ägna mig åt sånt som bara är för för min skull, och bara för att det är kul typ. Så nu blir det fanfiction alltså. Rolig och kravlös fanfiction. Kanske kommer känna mig som femton igen!
#1 - - Jae:

Åh vad kul att höra!! Älskade ju verkligen dina fanfics back in the day. Om du vill dela med dig vill jag gärna höra (sen när du är igång) vad för spännande du skriver om :D

Svar: Ååh så himla kul att någon minns! Alltså det är extremt töntiga grejer, typ kärlek, drama intriger på Hogwarts. Älskar ju sån skit!
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Lorissa Lovebomb:

guuud vad kul med fan fiction!! I LOVE it!!

Svar: Samma här!
Hanna Marie Fiddeli

#3 - - Linnea:

DRÖMMEN att du skriver fanfiction igen, haha blir så lycklig??? Snälla, dela med dig sen och gör vintermörkret lite ljusare! <3 <3

Svar: Hahaha NEEEEJ alltså jag skriver grejer som är lika töntiga som när jag var femton, kan inte lägga ut det som vuxen person!!! men tack :D
Hanna Marie Fiddeli

#4 - - Malin:

Fanfiction är ju det bästa som finns <3 har faktiskt gjort exakt samma, d.v.s. börjat skriva fanfics igen, dock inom en helt ny fandom (för mig), men det känns faktiskt lite som när man var fjorton-femton och skrev om Harry och Draco <3 haha. Det där kravlösa skrivandet är så viktigt dock. Jag hoppas att min skrivarlust kanske kommer tillbaka genom det, men samtidigt hoppas jag inte för mycket, pga, då blir det ju genast något slags krav :P ja, ja. :)