GRRRRR...

Vet ni vad jag HATAR? Den där stora jävla reklamvideon som ligger som en stor jävla bläffa alldeles ovanför min header. Blogg.se är verkligen inte diskret med reklamen. Ugh.
 
Funderar på att byta bloggportal för typ FÖRSTA GÅNGEN PÅ TIO ÅR. Vill inte investera pengar i en blogg som jag ärlig behandlad lite sådär som en behandlar en person som en vet är kär i en så en tar den för givet och typ ignorerar den och sen ba återvänder och tror att personen fortfarande ska göra precis vad en vill och så gör personen det och.... eh... vart var jag? Jo, alltså jag är ju inte seriös med bloggy, så jag vill inte slänga in massa money money cash i detta, men jag vill blogga någonstans som inte har en stor jävla video ovanför headern!!!
 
Puh. Är det någon som har tips på bra ställen att ha en blogg på?Jag känner avsmak för Wordpress för det har jäklats med mig så otroligt många gånger (och det finns typ bara fula gratis-teman) men jag kan bli övertalad. Det kan få kosta lite lite pengar, men inte mycket.
 
OBS! Hela detta inlägg skrevs i affekt. Och har inte en enda bild. *bryter mot alla bloggregler* *rebell*
Caroline

alltså ja att blogga på wp.com är svindrygt men om du ändå är beredd att lägga lite lite pengar kan du ju betala för en domän + webbhotell på one.com och köra en egen wp-installation (som multiconwebben (som inte ligger på one.com men som är en egen wp-installation)). kostar 300kr om året på one tror jag? tror även att wp är där det finns bäst verktyg för att flytta över alla inlägg och kommentarer.

Svar: ÅH! JA! 300kr om året är en rimlig kostnad ändå, och att kunna flytta över kommentarer är en ENORM fördel! Tack för tips och råd, much appreciated <3
Hanna Marie Fiddeli

Marika

Jag har alltid använt blogger. Blogspot.com eller se är det som blir själva adressen. Jag tror att man är inloggad via sin gmail. Ärligt talat har jag haft min så länge och loggar aldrig ut så jag är osäker på hur det funkar, men vad jag faktiskt vet är att jag har ingen reklam alls på min, inte på sidorna heller. Jag är nöjd i alla fall. :)

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!