In the Xmas spirit

 
Nu kan jag inte hålla mig längre! Jag struntar i att det inte har hunnit bli första advent än och låter julkänslorna skölja över mig som en våg av glitter, saffran och juliga toner. Som jag längtat - typ hela hösten! I år vill jag slå in tjusigare paket än någonsin, jag vill baka polkagrisbark och jag vill testa ett och annat nytt julpyssel. Strax efter Lucia åker jag till London i nästan en vecka och där ska jag insupa brittisk julstämning och shoppa både julklappar och julpynt. Kanske en och annan jultröja också... Längtar så himla mycket!!!
 
Har du också smygstartat julen? Har du planerat baket och fixet? Tell me!
Spara
Spara
Ell

Alltså älskar den sista bilden, är fan 100% min estetik. Tror jag ska avhålla mig från julgrejer till på söndag, mest för att jag vill köpa ljusslingor på Tgr och har noll kronor att lägga på det för tillfället, så ....

Svar: Hahaha jag har sparat cash in i det sista för att kunna köpa nya gardiner till vardagsrummet. Typ gömt dem från mig själv... Du måste fota och lägga ut på insta seeen!
Hanna Marie Fiddeli

Cecilia

Avundsjuk! Vi flyttar om 1,5 vecka så det betyder att jag förlorar en vecka julpynt för det är ju ingen idé att börja pynta nu 😢

Svar: Åh vilken hemsk timing! Då får du kötta på extra mycket de veckor du fakiskt får! <3
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!