Så jag tänkte börja med en sorts veckosammanfattningar för att få igång en rutin i bloggandet. Jag ska börja med att erkänna att jag inspirerats jättemycket av Elin Kero som kör den här sortens sammanfattningar varje vecka. Det jag gillar med denna typ av inlägg är att det är ett sätt att samla alla små tankar, tips och bilder som inte riktigt är nog för ett eget inlägg. Lättsamt och roligt, för mig i alla fall.
 
DEN TYPISKA VECKAN
Den här veckan kändes som en ganska typisk vecka just nu. Regn hela tiden och björken här utanför har nästan inga löv alls kvar. Jag har tryckt in två kvällsmöten på Google Hangout, ett med FeTT-redaktionen för att verksamhetsplanera och ett med Ell och Ch för att planera konvent. I tisdags var det deadline för andra skrivuppgiften i Kreativt Skrivande 1, som jag läser på distans och jag hade min text korrad och klar att lämnas in. Rätt nöjd vad jag med den också. What else? Hm... i fredags var jag till jourmottagningen för att min fot svullnat upp helt mystiskt och sen åkte jag, mamma och Sampo på Pokemon-tur. Oooh och i tisdags var jag och mamma och tjuvkikade på julsortimenten på IKEA. Det är aldrig för tidigt.
 
Scully leker med sin nya leksak, jag fick Rise of the Tomb Raider av brorsan för att jag "är en så bra syrra" och på lördag åt jag och Sampo en supergod fisksoppa med vitlöksbröd.
 
Snubblade över bloggen lugnochfin som är superinspirerande och lärorik för bloggare och andra skribenter. Tips!
Jag letar redan efter en kalender till nästa år. Vill ha en med avdelade rutor under varje dag, och plats för mycket stickers, typ som Erin Condrens LifePlanners. Snygg ska den vara också. Tips?
♥ Är halvt besatt av varma mackor med senap och ost just nu. Hur kan det vara så gott? 
Gilmore Girls. Varför är alla Rorys killar värdelösa? Och varför insåg jag inte att de var det back in the days? Hur kunde jag tycka att Jesse var dreamy? Och tänk att Dean skulle växa upp och bli skitsnygg.
Spara
Spara
#1 - - Marika:

Åh, jag älskar Gilmore Girls! Alltså, jag gillar att Rory gjorde slut med Jess för han borde ha behandlat henne bättre. Det var passionerat medan det varade och han förstörde allt med sin osäkerhet och ovilja att släppa henne nära inpå sig. Han gjorde dumma saker helt enkelt. Men i ett mycket senare avsnitt efter uppbrottet gör han en kort visit och då känns han mer mogen, då är han den Jess som Rory borde ha mött första gången i Stars Hollow; den Jess som var värdig henne. Det var nog bra för dem båda att det tog slut, men det var så passionerat när allt började. Därför är han ändå min favorit av Dean, Jess och Logan. Han tillförde serien mycket spänning och drama, vilket jag gillar, men även för att han hade gott inom sig. När det var bra var det bäst, men det räcker inte till i ett förhållande om dalarna är så låga som de var.

Svar: Såhär på senare år fattar jag verkligen inte grejen med Jesse alls, men jag tror bara att den sortens kille aldrig varit min typ, det är nog det. Jag fattar inte varför en så vettig, smart och mogen person (oftast) som Rory inte fick värdiga dejtingalternativ. Det är skandal!
Hanna Marie Fiddeli