Clean brushes & autumnal hype

 
Jag känner mig sällan så duktig som när jag tvättar mina sminkborstar. Det gjorde jag precis för första gången på skrämmande länge, jag minns inte ens när jag gjorde det sist men det gjorde det hela fruktansvärt tillfredställande eftersom vattent blev så smutsigt. Nu ligger de och torkar, därav bilden ovan.
 
Idag är det en sådan där fantastisk höstdag när det är sol men inte äckligt varmt och jag har spenderat förmiddagen och eftermiddagen med att få ordning på alla olika delar i mitt liv. Från att bara ha FeTT att fokusera på (utöver typ hushålls, relationer osv som ju är sånt som en tar för givet) så har jag nu börjat plugga heltid för första gången sedan jag blev utbränd, 30 hp Kreativt Skrivande och på något vänster är jag dessutom tillbaka i arrangörssvängen och ska vara med och arrangera ett konvent nästa sommar - mer om det senare. Nu ställs mina nyfunna kunskaper om hur jag fungerar under stress och mitt behov av struktur på prov, och det känns som att det var dags. Jag har fegat ganska länge och inte vågat sätta press på mig själv för att jag varit rädd att inte klara det, men nu känner jag mig både stark och kapabel. Sjukt härlig känsla!
 
I onsdags fyllde jag 28 år och det var inte lika åldersångestigt som jag trott. Get back to me när jag fyller trettio dock, då kanske det blir kris. Jag fick saker från Rituals, tv-spel, en vas jag önskat mig i en evighet och presentkort och pengar (det mesta är slut redan...). Imorgon ska jag klippa mig, bye bye långa håret för ett tag framöver alltså - nu ska det bli axellångt! September har börjat starkt och jag ser fram mot resten av hösten och vintern! Vi har bokat biljetter till London innan jul, om några veckor åker jag till Stockholm för ett Lindex-event och det känns kul att fördjupa mig i mitt skrivande genom riktiga studier.
 
Kanske är det för att hösten är här som jag peppar igång. Älskar att få klä på sig kläder igen, att plocka svamp utan att svettas, att dricka te och tända ljus och löv och att det är dags för NaNo om några månader. Hösten är bäst. Jag litar inte på folk som hatar hösten hehe.
 
Vilket oförskämt peppat inlägg det blev!
Emilie Levinsson

Haha känner igen den där känslan när man har rengjort borstarna! ;)

Svar: Det känns som att en har ordning på sitt liv liksom :P
Hanna Marie Fiddeli

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!