Dags att dra igång en ny Bullet Journal - 2018

Publicerat i: KREATIVITET bullet journal, collections, doodle, monthly, spread
Första gången jag får dra igång en ny Bullet Journal tillsammans med det nya året. Jag började med bullet journaling i juni och min gröna Leuchtturm har fortfarande tomma sidor kvar, men jag kände att jag ville starta om på nytt eftersom jag har landat mer i min smak vad gäller layouts och färger på mina uppslag. Och så känns det ju rätt symboliskt - nytt år och ny bok. På ett halvår lyckades jag fylla halva min gamla BuJo, så jag tänker att jag nog kommer snitta en Leuchtturm per år.
 
För 2018 valde jag en Leuchtturm A5 Medium Dotted i färgen Anthracite. Modellen finns på rea just nu på Penstore.se (obs ej sponsrad but I wish) för 144 kronor! De pennor jag använder är fineliners i olika tjocklekar och så skulle jag aldrig klara mig utan mina Tombow Dual Brush Pens. Mycker mer än så behöver jag inte.
 
En Leuchtturm kommer med tre tryckta index-sidor, men jag vet med mig att jag kommer behöva mer, så jag gjorde ett par extra sidor. 
 
Här är min legend, eller key som det också kallas, där jag förklarar de symboler jag kommer använda.
 
Jag höll mig till grå som huvudfärg och så lite splashes av grönt, lila och rosa. Det blev mycket kristaller, det är lite av en favoritgrej att rita just nu. 
 
Här är min årsöversikt med viktiga datum att komma ihåg. Årsöverblicken är alltid det pilligaste i och med att det är så många siffror som ska skrivas och bli rätt, men jag hade turen att ha en gammal kalender som hade små miniatyrveckor över 2018, så de klippte jag ut och klistrade in. Det är ett bra tips - kanske har du en gratiskalender du fått från skolan eller jobbet du kan klippa ut veckorna ur så slipper du skriva en miljon siffror.
 
Citatsida och någonstans att skriva upp skrivtävlingar jag vill delta i.
 
Önskelista och omslag för januari! Januaris färgtema fick bli grått och rosa, typ min favoritfärgkombo.
 
Månadsuppslag för januari!
 
Mood tracker, habit tracker, inspo och mind spill-sida för allt som inte höra hemma någon annanstans.
 
 
Att det ska vara så svårt att få till bra bilder alltså! De ser alltid gula eller för bleka ut. Kanske får filma något istället...
#1 - - Marika:

Alltså, det är rogivande att titta på de här bilderna. Så fint tecknat och strukturerat.

Svar: Kul att höra! Det är så rovigande att pyssla med :)
Hanna Marie K