Oscarsgalan har sedan gymnasiet varit en grej som jag försöker mig hålla vaken för att se. I natt orkade jag till klockan fyra, sedan somnade jag sött i sängen. Alltså missde jag floppen med att fel film lästes upp när det kom till bästa film! Men jag hann ju i alla fall se en massa fina klänningar och här är mina favoriter.
 
Det var mycket vita klänningar. Priyanka Chopra bar en ganska avskalad klänning med intressant struktur och skärning, Chrissy Teigen gick all in med släp, glitter och slits och Felicity Jones såg skir och ljuv ut.
 
Älskade Janelle Monáes extra allt-klänning alltså. Hon kör ofta på något spektakulärt och är aldrig tråkigt. Både Charlize Theron och Taraji P Henson bar ganska klassiska klänningar men var båda eleganta till tusen! Tyckte förresten att det var jättekonstigt att Taraji inte var nominerad tilll bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i Hidden Figures.
 
Jessica Biel skimrade i kapp med statyetterna, Scarlett Johansson var dovt färgglad och hade skitsnigg frisyr och sen föll jag för Olivia Culpos klänning med 20-talskänsla.
Kommentera 1
Nu var det nästan två veckor sedan det dök upp ett inlägg här! Min tystnad beror inte på att jag levt ett stressigt eller spännande liv i februari, tvärtom. I två veckor har jag varit förkyld och så klämde jag in en liten öroninflammation också - varför inte liksom? Blä! Jag är trött på bristande ork, snörvel och Ipren.
 
Här är några bilder från första halvan av februari. Mycket bilder på katten, mitt trogna sällskap under denna sjukdomsperiod, varesig hon vill eller inte.
 
 
1. Scully, enväldig härskare av sitt katträd. Där klappar en henne på egen risk. 2. Kokbok från Ask Italian, en himla trevlig kedja som vi brukar äta på i London - prisvärd italiensk mat och det faktum att de har en restaurang runt hörnet från stora Primark vid Marble Arch är uppskattat av oss... 3. Vår nya säng kom passande nog samma dag som jag vaknade med dunderförkylning! Så skön, sover som en prinsessa! 4. Sampo överraskade mig med fina tulpaner. 5. Sängen inspirerade en makeover av vårt sovrum, med nya sängbord och lampskärmar. Blev himla nöjd! 6. Så fort jag försöker läsa en tidning är Scully där och vill ha uppmärksamhet. 7. Chill i sängen med katten. 8. Chill i sängen med katten och maken. 9. Fick hem den här ansiktsmasken från First Aid Beauty och hoppas på att min känsliga hud ska gilla den så att jag äntligen hittat en mask som funkar för mig. Jag har använt den en gång och än så länge verkar det lovande! 
Kommentera 0
Visa fler inlägg