Jag älskar när galasäsongen börjar eftersom jag är en röda mattan-älskare av rang! Och i natt kickade den igång med amerikanska Golden Globes där både film och tv-serier hyllas, vilket gör att röda mattan blir riktigt stjärnspäckad och rolig. Här är mina favoriter från nattens festligheter!
 
Rosa toner var populärt, och där var mina favoriter skådespelerskorna Lily Collins och Lola Kirke. Lily Collins var nominerad för sin prestation i dramakomedin Rules Don't Apply.
 
Glitter och metallics känns som ett måste på röda mattan, och jag älskade Thandie Newton, som var nominerad för sin roll i Westworld, i sin krispigt vita klänning som såg ut att vara doppad i flytande koppar. En till som var nominerad var Gina Rodriguez från tv-serien Jane the virgin och hon såg fullkomligt fantastisk ut i bländande silvervitt.
 
Mer metall och glitter, här på två kvinnor som ligger högt på min "snyggast i världen"-lista: Priyanka Chopra som spelar huvudrollen i tv-serien Quantico och och modellen Chrissy Teigen. Priyanka Chopra är faktiskt den första sydasiska kvinna att headlinea en amerikansk network serie!
 
Älskar när folk tar ut svängarna med form och mönster, och det gjorde verkligen sångerskan Janelle Monáe och den amerikanska skönhetsdrottningen och Miss Universe-vinnaren Olivia Culpo.
 
Finns det några fler röda mattan-fanatiker där ute? Vilka är era favoriter från natten?
Spara
Spara
#1 - - Hanna Karlsson:

Vilka vackra klänningar. Den rosa klänningen till vänster var ju bara helt fantastisk!