Jag älskar verkligen när en får ta av sig sminket på kvällen. Det är nästan jämförbart med att ta av sig behån. Det är så otroligt tillfredställande att se foundationen dras bort med en rondell indränkt i micellärt vatten. Att känna serumet sjunka in. Aaah... det gäller att hitta små nöjen i livet alltså!
 
En annan grej jag älskar är att ta del av andra människors hudvårdsrutiner, och jag tänker att det måste finnas fler som mig. Så här kommer därför de produkter jag använder. Alla är de bra för känslig hud and god know I need that.
 
De här produkter använder jag för rengöring. Har jag inte haft smink nöjer jag mig med med ett micellärt vatten från Soap & Glory, men har jag haft smink använder jag först Mild Eye Make-up Remover från RITUALS, sedan det micellära vattnet för att sedan avsluta med Sensational Soft Cleanser, även den från RITUALS. Den luktar fantastiskt.
 
Hitta produkterna?
RITUALS Mild Eye Make-up Remover, 115 kr
Soap & Glory Drama Clean 5-in-1 Micellar Cleansing Water, £5
RITUALS Sensational Soft Cleanser
 
Många tror att ett ansiktsvattens enda syfte är att ta bort sminkrester, men faktum är att toner också hjälper till att återställa hudens pH-värde! Jag använder Ultra Calming Facial Toner från RITUALS, som inte innehåller alkohol och är lugnande för huden. Sedan följer jag upp med det lugnande serumet Sensitive Skin Serum från RITUALS, och sen RITUALS Sensitive Skin Day Cream eller Sensitive Skin Night Cream beroende på tid på dygnet.
 
Hitta produkterna?
RITUALS Ultra Calming Facial Toner, 125 kr
RITUALS Sensitive Skin Serum, 355 kr
RITUALS Sensitive Skin Day Cream, 325 kr
RITUALS Sensitive Skin Night Cream, 325 k
Spara