Vilket år 2016 har varit alltså. På gott och ont! Våren och sommaren var jättebra med inspiration, roliga resor och händelser, men hösten och vintern har varit kämpig alltså. Jag har tvingats inse att jag hade en grej för mycket i pusslet och fick välja bort någon jag tyckt varit roligt och givande, jag har haft det jättejobbigt med mina jäkla eksem och omvärlden har sett mörk ut. Deppiga valresultat, krig och lidande och nu i förra veckan gjorde Carrie Fishers bortgång mig jätteledsen. Jag är så redo för att ett nytt år. 
 
Förra årets nyårslöfte var att börja använda läppstift mer och det har jag verkligen klarat av! Nu mera använder jag ofta mer neutrala läppstift till vardags (typ för att åka och handla) och på julafton hade jag rödaste rött på läpparna, Ruby Wo från MAC! 2017:s nyrårslöfte blir att läsa fler böcker! Det var med som en målsättning i mitt inlägg i början av förra året, men jag misslyckades tyvärr. Så det här året får det bli ett nyårslöfte av det, så kanske jag tar det på allvar. Under 2017 ska jag läsa minst 20 böcker. Det är knappt två böcker i månaden, vilket jag faktiskt är mer än kapabel till att klara av.
 
 
Förra året hade jag alltså, utöver mitt nyårslöfte, några målsättningar för året. Det tänkte jag köra på även 2017! Det här är inget jag liksom lovar att göra, utan några saker jag gärna vill ta mig ann. 2017 har jag dessaa målsättningar:
 
 Hitta någon form av fysisk aktivitet för att ersätta simningen, som inte funkar längre pga eksem.
 Försöka fokusera på kvalitet framför kvantitet när jag köper kläder och smink. 
Gå på en kurs, studiecirkel eller liknande för att lära mig något nytt.
Besöka en plats jag aldrig varit på tidigare.
 
 
 
 
 
Spara
Spara
#1 - - Anonym:

målsättningarna är ju fantastiska :)

Svar: Jag hoppas de är realistiska också! :P
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Eve:

Bra mål och målsättningar.

Själv kör jag hemmaträning framför datorn, mest Jessica Smiths youtubevidoer. Värt att pröva om du inte gjort det (en del kräver utrustning och en del går utan), finns mycket att välja på. Dock en liten varning för att det kan bli lite fokus ibland på kaloriförbränning och viktnedgång.

Svar: Jag gör redan yoga själv hemma (och på yogaställe), så jag vill gärna ha någonting sådär utanför hemmet. Typ gym eller friskis! Vi får se vad det blir!
Hanna Marie Fiddeli

#3 - - Ell:

Neeej, vad tråkigt att du inte kan simma längre. :( Obv tycker jag du ska börja med löpträning, hehehe, men annars har du ju verkligen en chans att prova typ allt nu tills du hittar något som funkar.

Svar: Förra sommaren kom jag ju igång och springa lite, men skiten rann ut i sanden så fort det inte var ljust och härligt ute längre! Funderar lite på ett sånt där 24-7-gym just nu, så slipper jag ta hänsyn till tider och det ligger rätt nära mig så det blir lättare att det blir av. Gillar tanken på att bli stark!
Hanna Marie K