Kära bloggen, jag har haft en så himla fin vecka!
 
Alldeles efter MultiCon kändes det ganska tomt och jag kände mig lite vilsen. Konventarrandet hade varit med mig hela året och nu när det hela gått av stapeln, och jag dessutom var helt klar med skolan för terminen, så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Men när jag fick första antagningsbeskedet och det stod klart att jag kom in på tredje terminen av kreativt skrivande kändes det bättre och sen var det som att min hjärna fattade att jag faktiskt kunde, och fick, vara helt och hållet ledig.
 
I söndags åkte jag och mamma upp till mormor och morfar i Gagnef och stannade där några dagar. Jag gillar att vara där så mycket, där jag spenderat så många av barndomens somrar i skuggan av Djurmo klack. Vi åt thaimat tillsammans med stora släkten, drack te i tysta natten och härjade runt med kusinerna som vanligtvis bor i Stockholm. Vi hann också med en loppistur med mormor.
 
Några dagar har det varit soligt och rätt varmt och då har jag och Sampo legat på innergården och haft det bra. Lyssnat på musik, ätit jordgubbar och försökt att bli mindre bleka. I lördags åkte vi och grillade med pappa och lillebror.
 
Mitt i veckan gav mamma och jag oss ut på årets första svamptur och vi kom hem med en ganska fin skörd gula kantareller! Älskar att vara ute i skogen med solen som filtreras ned genom trädkronorna, spana efter det gula gulden och småprata med mamma. Det är som att min hjärna får lite paus.
 
Dress: Simply Be // Cardigan: Zizzi // Bag: H&M // Sunglasses: Ur&Penn
 
I fredags firade jag och Sampo vår femte bröllopsdag. Vi hade båda två svårt att fatta att det gått så länge sedan vi sa ja till varandra en solig julidag, nästan på dagen fem år efter att vi först träffat varandra. Bröllopsdagen firade vi med sovmorgon, jordgubbar till frukost och smarrig middag på Pinchos (jag dör för deras sötpotatis fries). Himla fin dag med en himla fin man