Med det här inlägget välkomnar jag mig själv tillbaka från den längsta bloggpausen sedan jag började blogga en sommarlovsdag år 2005. Mitt första blogginlägg dök upp den åttonde juli, så för två dagar sedan firade bloggen faktiskt 12 år. När jag precis la ihop matten i mitt huvud (det var länge sedan jag sysslade med huvudräkning, så det tog längre än jag vill erkänna) så trodde jag att det blivit fel, men nepp, det var faktiskt 12 år sedan jag bestämde mig för att starta en blogg samma dag som Peace & Love tydligen drog igång.
 
Det är konstigt att tänka sig att bloggen har varit något konstant genom åren i gymnasiet, flytten Stockholm och mina till studierna där. Under litteraturvetenskapstentor och farmakologilektioner. När jag blev förälskad i Sampo och sedan gifte mig med honom. Genom depression, fantastiska stunder och grejer jag fortfarande är stolt över. Jag har bloggat hela mitt vuxna liv.
 
Och nu tog jag en paus på fyra månader utan att ens reflektera över det. En vecka blev till två, blev till månader och så var det plötsligt mitten av juli och jag är nu klar med min andra termin av Kreativt Skrivande och har planerat och arrangerat det fantastiska konventet MultiCon tillsammans med Ell och Ch och otroliga funktionärer. Det har varit stressigt och skitkul och så här i efterhand ångrar jag verkligen att jag inte har bloggat, för det var månader av mitt liv som jag så gärna ville ha dokumenterat här i mitt lilla arkiv över mitt liv.
 
Även om ca noll personer läser nu för tiden tänkte jag försöka börja blogga igen. Jag förutspår att det kommer handla sjukt mycket om att skriva (eftersom det är det jag pluggar) och min bullet journal (eftersom jag är så insnöad på det som nybliven fantast!). Och kanske om mina försök att börja läsa böcker igen, om spel jag hatat eller älskat och min kärlek till glittrigt smink. Och så lite gulliga katter typ.
 
Exempel på gullig katt.
#1 - - Ell:

Hahaha ååhh, nu måste jag gå tillbaka och läsa dina gamla blogginlägg!!

Svar: Hehehe du har bloggat längre så dina inlägg från way back måste vara underhållande också :P
Hanna Marie K

#2 - - Josefin:

Kul att du är tillbaka! Ser fram emot att läsa om skrivandet, tycker du skriver så bra så det är extra kul att läsa om hur det går!

Svar: Åh vad kul att höra! Jag blir verkligen superglad :D
Hanna Marie K

#3 - - Jae:

Vi gamla rävar blir alltid glada när du uppdaterar <3 Har följt från starten vilket.... känns lite skrämmande haha! Oops.
Men det är väl om något ett bevis på att du är en intressant person med stor skrivtalang. Kram!

Svar: Haha alltså jag tycker det är helt OTROLIGT att det finns finns folk, förutom jag själv, som läst min blogg så länge! Blir så glad att höra att det är uppskattat när jag väl bloggar... :D Kram!
Hanna Marie K

#4 - - H:

Kul att du är tillbaka, jag har läst av och till sedan du började och har saknat dina inlägg under de senaste månaderna!

Svar: Kul att du kikat in under åren! Blir hur glad som helst att höra att en varit lite saknad... :P
Hanna Marie K

#5 - - Evelina:

Kul att du är tillbaka och grattis i efterskott på bloggens födelsedag. Ser fram emot inlägg om din bullet journal, har nyss fått upp ögonen för det själv och spenderat lite för många timmar på youtube med att titta på inspirerande videor

Svar: Åh vad kul! Jag har också bingat så många youtubevideos med inspiration och tips... :P
Hanna Marie K

#6 - - Linda:

Jag kommer läsa!

Svar: :D Vad glad jag blir!
Hanna Marie K

#7 - - Ell:

Haha, min blogg är typ två månader äldre tror jag? Och back in the days skrev jag megalånga inlägg om ingenting. Minns att när vi blev vänner och jag började läsa din blogg (inte såå långt efter att du startade den så jag har typ hängt med sedan början???) tyckte jag du verkade såååå cool och som en legit bloggare för du hade massa människor som kommenterade dina inlägg. :P

Svar: Jag tror att du har hängt med ganska mkt från början jaa, jag har i alla fall läst din blogg typ sen vi lärde känna varandra! HAHAHA åh herregud, kommer nu börja titulera mig själv som legit bloggare :D :D :D
Hanna Marie K