Plus size christmas dress x5

Publicerat i: MODE & BEAUTY jul, klänning, plus size
1. H&M+, 699:-
2. Zalando, 349:-
4. Ellos, 499:-
Kommentera 0
November ekar tom i bloggen. Jag hade helt ärligt trott att jag skulle spruta ur mig blogginlägg för att fylla tomrummet av att inte köra NaNoWriMo i år, men sen blev jag däckad i en monsterförkylning under månadens första dagar och luften gick bara ur mig. Fokus har liksom bara legat på att bli frisk, orka plugga och försöka låta bli att inte bli tokig av att bara vara inne och vänta på att bli frisk.
 
I onsdags var jag äntligen frisk nog att gå iväg til yogan och det var så HIMLA skönt. Jag kännner att jag fick tillbaka lite kreativitet och pepp. Eller så är det bara det faktum att det närmar sig december och adventstider. Gud vad jag längtar! Planerar julklappar, julgodis och pysssel för fullt.
 
Här är det bästa som hänt i november: väskan från Primark som jag fick av pappa när han kom hem från London. Lever mina drömmar om att vara Hogwarts-student! *plockar upp mina History of Magic-anteckningar*
 
Kommentera 2

Min Bullet Journal i november 2017

Publicerat i: KREATIVITET bullet journal, november
Ny månad innebär nya sidor i min bullet journal! November är lite av en transportmånad kan jag tycka. Den färgglada perioden av hösten är slut och eftersom det inte är december än är det inte dags att börja julpynta. I vanliga fall brukar jag fylla den med att delta i NaNoWriMo, men i år arbetar jag på boken jag skriver i min kurs istället. Temat för månaden i min BuJo fick bli te, löv som faller och allmänt höstmys.
 
Min månadsöversikt blev ganska enkel och jag har återgått till en större kalendervy eftersom jag tycker att den jag använde i t ex september blev ganska plottrig.
 
Förra månaden testade jag med en mood tacker och gillade det, så den får hänga med även i november. Nu la jag till en habit tracker också, vi får se hur jag gillar det (och om jag kommer användad den).
 
En till ny grej jag testar är en creativty journal. Tankar är att jag måste göra något kreativt varje dag - rita, måla eller skriva något.
 
Och här är två veckor. Jag gillar verkligen den här layouten, jag har använt den ett bra tag nu!
 
Något jag alltid ser när det snackas bullet journal är folk som tycker det verkar idiotiskt att lägga ned så mycket tid på det här, att en helt enkelt har för mycket fritid. Och ja, det har jag väl. Men liksom, det tar nån timme och jag finner det avslappnande och roligt. Jag menar, andra har tid att sitta framför teven eller Netflix ett par timmar varje kväll. Jag håller på med det här (oftast medan jag lyssnar på en podcast), några kvällar i månaden. Easy peasy.
Kommentera 3
Visa fler inlägg