Min Bullet Journal i november 2017

Publicerat i: KREATIVITET bullet journal, november
Ny månad innebär nya sidor i min bullet journal! November är lite av en transportmånad kan jag tycka. Den färgglada perioden av hösten är slut och eftersom det inte är december än är det inte dags att börja julpynta. I vanliga fall brukar jag fylla den med att delta i NaNoWriMo, men i år arbetar jag på boken jag skriver i min kurs istället. Temat för månaden i min BuJo fick bli te, löv som faller och allmänt höstmys.
 
Min månadsöversikt blev ganska enkel och jag har återgått till en större kalendervy eftersom jag tycker att den jag använde i t ex september blev ganska plottrig.
 
Förra månaden testade jag med en mood tacker och gillade det, så den får hänga med även i november. Nu la jag till en habit tracker också, vi får se hur jag gillar det (och om jag kommer användad den).
 
En till ny grej jag testar är en creativty journal. Tankar är att jag måste göra något kreativt varje dag - rita, måla eller skriva något.
 
Och här är två veckor. Jag gillar verkligen den här layouten, jag har använt den ett bra tag nu!
 
Något jag alltid ser när det snackas bullet journal är folk som tycker det verkar idiotiskt att lägga ned så mycket tid på det här, att en helt enkelt har för mycket fritid. Och ja, det har jag väl. Men liksom, det tar nån timme och jag finner det avslappnande och roligt. Jag menar, andra har tid att sitta framför teven eller Netflix ett par timmar varje kväll. Jag håller på med det här (oftast medan jag lyssnar på en podcast), några kvällar i månaden. Easy peasy.
#1 - - JUNITJEJ:

Vilken vacker bullet journal!!!

Svar: Åh vad snällt sagt, trots de bleka bilderna, tack!
Hanna Marie K

#2 - - Ulrika:

Oj, skulle nog aldrig tänka "hon har för mycket fritid". Tänker mer: "åh varför är jag inte en sådan som skulle göra något sådant där."
Beundrar folk som organiserar upp livet - och framförallt under estetiska former som det där. som att de liksom är människor med koll som dessutom gör det vackert omkring sig. medan man själv typ skapar kaos...
tycker den är väldigt fin, din b ullet journal.

Svar: Och själv beundrar jag folk som tar sig genom vardagen, trots kaos, utan att falla samman! Tycker det är en otrolig beundransvärd egenskap, som jag önskar att jag besatt... Gräset är alltid grönare på andra sidan?
Hanna Marie K

#3 - - Marika:

Det är en fröjd för ögat att titta på din kalender! Jag har en almanacka som jag köpte för i år och jag brukar rita i den och jag tycker bar att det är kul. Dock är jag inte i närheten av lika kreativ som du, men jag förstår att det kan vara avslappnande och roligt. Samtidigt sorterar man nog tankarna bättre då och får en annan överblick snarare än att kalendern ska bli något man stressigt kollar i för att påminna en om alla stressiga saker man måste göra. Det tycker i alla fall jag är skillnaden för mig sedan jag började rita bilder till sakerna jag skrev ned. :)

Svar: Åh men tack så mycket! Ja, för mig funkar det bra eftersom jag funderar genom saker medan jag ritar, och kan anpassa den till precis mina behov!
Hanna Marie K