November ekar tom i bloggen. Jag hade helt ärligt trott att jag skulle spruta ur mig blogginlägg för att fylla tomrummet av att inte köra NaNoWriMo i år, men sen blev jag däckad i en monsterförkylning under månadens första dagar och luften gick bara ur mig. Fokus har liksom bara legat på att bli frisk, orka plugga och försöka låta bli att inte bli tokig av att bara vara inne och vänta på att bli frisk.
 
I onsdags var jag äntligen frisk nog att gå iväg til yogan och det var så HIMLA skönt. Jag kännner att jag fick tillbaka lite kreativitet och pepp. Eller så är det bara det faktum att det närmar sig december och adventstider. Gud vad jag längtar! Planerar julklappar, julgodis och pysssel för fullt.
 
Här är det bästa som hänt i november: väskan från Primark som jag fick av pappa när han kom hem från London. Lever mina drömmar om att vara Hogwarts-student! *plockar upp mina History of Magic-anteckningar*
 
#1 - - Matilda:

ALLTSÅ jag blir SÅ avundsjuk på den där väskan.... antar att du inte vill sälja :((((((((

Svar: Du antar rätt! ;) Jag har sett att folk säljer dem på UK ebay dock, säkert lite tilltagna i pris men är du hemskt sugen så sök på "primark hogwarts bag" där!
Hanna Marie K

#2 - - Marika:

Så cool väska! Är den från Primark-butiken med Harry Potter-tema? :D

Svar: Ja precis!
Hanna Marie K