Alltså, har du sett Arkiv X?

Idag kom det ut ett nytt avsnitt av Alltså, har du sett? och denna vecka pratade vi om min favoritserie Arkiv X, eller The X Files som den ju heter från början. Mina första minnen av serien är från tidigt 2000-tal, när jag alldeles för ung och skraj råkade se bitar ur ett jätteläskigt avsnitt på teve en kväll. Sedan dröjde det till 2009 innan jag kollade på serien igen. Jag och Sampo flyttade ihop och den sommaren bestämde vi oss för att plöja alla nio säsonger och det var så himla bra! När vi till hösten skaffade en kattunge fanns det bara ett namn som hon kunde heta: Scully.
 
I avsnitt fyra snackar vi banbrytande serier, hur porträtteringen av Dana Scully har åldrats, Unresolved Sexual Tension, den nya MacGyver-serien och vad som egentligen är grejen med alla revivals vi ser nu för tiden. Lyssna här nedan, ladda ned eller hitta oss i din podcastapp!
 
Spara
Vera

Älskar x files! Ska bli jättekul att lyssna!

Svar: Hoppas du gillar det!
Hanna Marie K

Hej! Fett kul att du vill kommentera på det här inlägget, men innan du postar får du gärna tänka på att jag har noll tålamod med sexism, rasism, transfobi, fetthat och liknande skit. Sånt kommer att försvinna snabbare än du hinner säga "yttrandefrihet". Det här är frizon från vikthets och diettjafs. Vänligen respekera det. Tack för att du läser min blogg!