Att bokrean fortfarande är en grej, i en värld där en kan klicka hem billiga grejer dygnet runt, tycker jag är så himla fint. Jag minns en bokrea när jag var kanske tolv eller tretton och vi åkte till Bollnäs, den närmaste större staden från vår gamla sommarstuga i Hälsingland, och jag köpte min första Marian Keyes-bok (När Lucy Sullivan skulle gifta sig) eftersom jag gillade omslaget.
 
Här är fem böcker som jag gärna vill klicka hem på årets bokrea, som börjar den 27 februari!
 
 
Ännu mera vego av Lisa Bjärbo och Sara Ask (99 kr på Bokus) för att få pepp och inspo att laga bättre vegetarisk och vegansk mat.
 
Lomelinos pajer av Linda Lomelino (89 kr på Bokus) för att hennes andra bakböcker varit så bra!
 
Ett jävla solsken: En biografi om Ester Blenda Nordström av Fatima Bremmer (159 kr på CDON), om en tidig kvinnlig journalist som wallraffade innan fenomenet ens hade ett namn.
 
A Handmaid's Tale av Margaret Atwood (59 kr på Bokus) eftersom jag så gärna vill läsa den innan jag ser serien.
 
○ Milk and honey av Rupi Kaur (75 kr på Bokus), en diktsamling jag velat läsa i sin helhet hur länge som helst.
 
 
Vad är ni sugna att lägga vantarna på under bokrean?
Kommentera 1
Det är bara fredag och det känns ändå som att den här veckan har varat i år. Jag har känt mig som en hormonell katastrof, Sampo har jobbat som en galning och en närstående är väldigt sjuk. Ändå har det känts långt ifrån så blergh som det skulle kunna ha gjort. Jag tror att det är tack vare att jag var på årets första yogalektion i måndags och jag verkligen kände i hela kroppen hur jag längtat efter de där nittio minuterna av bara varande.
 
Jag har även unnat mig årets första tulpanbukett. Det är något med en maffig bukett alltså, det får mig att känna som att jag har koll på livet. Annars har jag tillbringat mycket tid med att klippa podcast (i det senaste avsnittet av Alltså, har du sett pratar vi om Muppet Treasure Island) och undra när det egentligen ska sluta snöa. Och vara avundsjuk på Ell som åkt till London för att se Hamilton, även om jag ju också får se den i april...
 
Veckans bästa är nog ändå First Aid Kits nya album Ruins. Så vidunderligt vackert. Lyssna om ni gillar country vibes! Vad är ditt bästa den här veckan?
 
Kommentera 2
Visa fler inlägg