Det är bara fredag och det känns ändå som att den här veckan har varat i år. Jag har känt mig som en hormonell katastrof, Sampo har jobbat som en galning och en närstående är väldigt sjuk. Ändå har det känts långt ifrån så blergh som det skulle kunna ha gjort. Jag tror att det är tack vare att jag var på årets första yogalektion i måndags och jag verkligen kände i hela kroppen hur jag längtat efter de där nittio minuterna av bara varande.
 
Jag har även unnat mig årets första tulpanbukett. Det är något med en maffig bukett alltså, det får mig att känna som att jag har koll på livet. Annars har jag tillbringat mycket tid med att klippa podcast (i det senaste avsnittet av Alltså, har du sett pratar vi om Muppet Treasure Island) och undra när det egentligen ska sluta snöa. Och vara avundsjuk på Ell som åkt till London för att se Hamilton, även om jag ju också får se den i april...
 
Veckans bästa är nog ändå First Aid Kits nya album Ruins. Så vidunderligt vackert. Lyssna om ni gillar country vibes! Vad är ditt bästa den här veckan?
 
#1 - - Marika:

Kanske fel vecka, jag har varit seg på att läsa, men min och min pojkväns nya lägenhet blev vår förra veckan och vi blev precis klara med att lägga golvet idag! Snart kan vi liksom bo(!) där, något som kändes långt borta bara igår.

Svar: Ååååh men gud vad kul! När blir det inflyttning? :D
Hanna Marie K

#2 - - Therese:

Mitt bästa den här veckan (hehe inte samma vecka som du syftar på men jag svarar ändå!) har nog också varit Ruins. Så himla bra låtar varenda en!? Det finns liksom ingen svagare som jag hoppar över utan alla är typ perfektion. Ja, sen är det ju kul att jag och min kille har bott nästan en vecka i vår nya fina lägenhet. Men Ruins alltså, den toppar veckan.

Svar: Jaa! Jag har lyssnat genom den hur många gånger som helst och inte tröttnat :D
Hanna Marie K