Har ni ibland veckor som ni inte riktigt vet vart den tog vägen? Precis sådan var min förra vecka. Jag pluggade asmycket, fikade med mamma på torsdagen och var på en födelsedagsfest på lördagen. Och kollade på premiären av Critical Roles nya kampanj. Allt annat har jag liksom glömt. Kanske inte hände så mycket mer egentligen, men det känns som att tiden flög förbi. Tror det beror på att jag verkligen PANIKPLUGGADE och all kurslitteratur tog upptog all minneskapacitet. Allt annat fick liksom raderas för att göra plats.
 
Den här veckan är det också svinmycket plugg som gäller, även om jag lite oväntat fick pluggledigt imorgon eftersom jag blev klar med min inlämning tidigare än jag trott. Hur ofta händer det? Woho! I helgen ska jag spela D&D och spela in podd. När jag säger att jag ska spela in podd är jag alltid rädd att råka säga "porr" istället för "podd" förresten. Hehe. Jag, Ell och Ch drar i alla fall igång säsong 2 av Alltså, har du sett? och första avsnittet kommer ut torsdag vecka 4. Då ska vi prata om en av mina favoritfilmer: DIRTY DANCING! Det vill ni inte missa, så håll koll i podcastappen! 
 
#1 - - Marika:

Jag såg om Dirty Dancing med min pojkvän, min bror, och min mamma i julas och alltså den är så bra! Jag älskar miljön, säregna karaktärer, klassperspektiv och en spännande kärlekshistoria dessutom (till skillnad från klyschiga sådana). Den kan man se hur många gånger som helst, tycker jag.

Svar: Precis, det är så lätt att fatta varför den blivit en klassiker - den förtjänar det!
Hanna Marie K