Jag har aldrig varit så redo för ett nytt år som jag är nu. Såhär fem dagar in på det nya året har jag stoppat undan 2017 i en liten låda som jag inte tänker öppna eller tänka på igen (förutom ett par fina minnen, som MultiCon till exempel!). Det här året hoppas jag på mindre eksem och trötthet och mer bad och spontanitet.
 
Som jag skrivit tidigare år så är det min övertygelse att nyårslöften inte ska vara livsomvälvande eller allt för stora. Håller en det lättsamt blir det lättare att infria löftena och dessutom inte lika deppigt om en inte skulle lyckas. Förra året var mitt nyårslöfte att läsa 20 böcker, vilket jag misslyckades katastrofalt med. I år skippar jag löfte helt och väljer att kalla det för mål istället, eller yearly goals som jag så fint döpt det till i min bullet journal.
 
Yearly Goals 2018:
Unna mig massage och ansiktsbehandlingar istället för att slösa pengar på massa smågrejer här och där
→ Äta mer vegansk mat
Börja lära mig sydsamiska
Läsa fler böcker (mitt mål på Goodreads är tolv stycken)
Uppdatera bloggen någorlunda regelbundet
Mer yoga än under 2017
 
Har du några löften eller mål under 2018? Berätta gärna!
#1 - - cecilia larsson:

Bra tanke med att stoppa undan 2017 i en liten låda. Det ska jag också göra! Jag skulle kunna skriva under på samtliga mål som du anger, minus sydsamiskan + skriva ett par ord (vad som helst) i en asfin dagbok/kalender varje dag (har redan misslyckats med detta, men tänker att jag måste ge mig själv lite tid ;) )

Svar: Haha ja, jag tänker att det ju tar tid att få in nya grejer i sin rutin. Målet kan ju vara att det innan 2018 är slut ska ha blivit rutin att skriva några ord eller rader varje dag, istället för att förvänta sig att det ska bli vana huxflux. Lycka till! :)
Hanna Marie K