Igår kom jag hem från en fantastisk helg i Stockholm! Jag tog tåget dit på fredagseftermiddagen, tillsammans med Sampo som skulle passa på att hälsa på sin familj. Själv skulle jag äntligen hälsa på i Ells nya lägenhet och få spendera en hel helg med en av mina äldsta och roligaste vänner - vi insåg att vi känt varandra sen typ högstadiet när vi bondade på msn över att vi båda var besatta av LOST. Nu närmar vi oss trettio och pratade om hur jävla skönt det är att vara vuxna, och längtar efter att bli ännu lite äldre så att alla intesiva känslor ebbar ut ytterligare lite.
 
Ell mötte mig vid Centralen och vi käkade Max för att sedan åka hem till henne och äta vegansk Ben & Jerry's, kolla på andra säsongen av Jessica Jones och snacka om den här absurda nyheten (obs! varning för bild på naken man på ett flygplan!). På lördagen mötte vi upp Ch vid hennes jobb på KTH för att spela in ett poddavsnitt om Stranger Things. Så himla kul att få podda tillsammans istället för över Hangouts! Sedan åkt vi direkt till Hässelby för ett spektakulärt Melloparty hos Li och Erik, med fantastisk drinkmeny, tårta och sjuka mängder chips.
 
På söndag var jag heeelt slut. Jag och Ell åt långfrukost (chiagröt är oväntat svingott!), grundade en konspirationsteori, diskuterade den feministiska diskursen och sen var det dags att åka hem. Det första jag gjorde när jag kom hem var att glida ned i ett bad (badoljan Dreamtime från Lush rekommenderas!) och sedan däcka i sängen. Jag har haft så himla kul att jag nästan behöver vila upp mig nu.
 
 
Den här veckan väntar podcastklippning, massa plugg (en marknadsplan ska skrivas) och så D&D till helgen. Ska försöka trycka in några timmar Sims 4 också, är helt besatt av nya gamepacket Jungle Adventure. Men nu är det dags att byta om och gå iväg på yogalektion!