Äntligen funkar internet igen! Jag har bråkat med min dator hela kvällen och försökt att få ingång det, men icke. Men nu verkar allt vara som vanligt igen. Lovar att det var världens sämsta jävla internetleverantör, även känd som Telia, som var problemet. Ett litet problem har nyligen uppstått i vårt hushåll; när telefonen används så DÖR internet. Jag är 99,9% säker på att detta inte ska hända när man har bredband, men feel free att rätta mig om jag har fel.

Förutom dessa problem har min dag varit trevlig. Fikade med Sus och Martin. Sus är "hemma" från Göteborg för första gången på två månader så det var jättetrevligt att träffa henne. Och det är ju alltid trevligt att träffa Martin också, även om han inte varit borta i två månader. Fast han var ju i USA i asmånga månader för ett tag sedan, så det gills väl också antar jag. Anyway, på vägen hem på bussen från Falun hände det en sjuk grej. Jag fick lov att åka bussen som går via Ornäs, vilket innebär extra restid och ut över det TOTAL MISÄR. Ornäs är en litenliten orthåla mellan Falun och Borlänge. Jag fattar inte varför de behöver en buss som svänger in där ens. Jag tycker det bara borde finnas en hållplats vid motorvägen så får man GÅ till sitt hus sedan. Ornäs är så jävla litet att det inte är några enorma gångavstånd. Och lets face it, har man valt att bosätta sig där så ber man liksom om att få lida lite. I alla fall, jag åkte Ornäs-bussen idag. Plötsligt stannar busschauffören och börjar gå runt i bussen och leta efter "en vit platspåse som någon har glömt". Tydligen var plastpåsen "mycket viktig" (han hade fått ett mobilsamtal om detta)... Alltså, jag blev lite paranoid. Vad brukar kvarglömda påsar/väskor på allmäna platser och bussar betyda? Just det, TERRORATTACKER OCH BOMBER!!! Jag satt där och skrämde upp mig själv; typ "omg!!! nu smäller det snart... snart... vilken sekund som helst. FAN, jag vill inte dö i hell on earth aka Ornäs!" Men busschauffören hittade ingen påse och vi körde vidare. Jag hade lurat döden... Hanna = the true master of death!!!

Väl framme i Borlänge upptäckte jag dock att det inte gick några bussar till hell on earth nr2 (läs Kvarnsveden) förän 3-4 timmar senare... jag bara WTF!!! DET GÅR BUSSAR TILL ORNÄS NU SOM ÄR EN HÅLA OCH DÄR TYP TIO MÄNNISKOR OCH 10000 KOSSOR BOR, MEN INTE TILL KVARNSVEDEN SOM ÄR ETT RELATIVT OKEJ VILLAOMRÅDE DÄR FLER MÄNNISKOR BOR??+?+???!!1! Okej, jag ringde mamma och bad att hon hämtade mig. Men tänk om jag inte hade varit ett curlat, bortskämt barn! Då hade jag fått gå typ 5 kilometer i spöregnet.


Ikväll har jag tyyyyp... ätit asbillig 4,90-kronorschoklad & gråtit till Antony and the Johnsons live på Musikbyrån. Vad har du gjort?
Kommentera 4
Visa fler inlägg