IDOL-BLOGG

Publicerat i: POPULÄRKULTUR
Här kommer lite kommentarer från er självutnämnda Idol-expert!Daniel: Stone Me Into The Grove - Atomic Swing

I konkurens med alla andra så blir han så trååååkig. Zzzznark. Med en låt man aldrig hört. Jajaja. Nästa!

Olle: Wonderwall - Oasis
STEPS IT UP! Sjukt bra för första gången på länge. Han känner sig nog trygg med sin gitarr. Bra arrangemang av låten, men inte så orginellt, det känns som att man har hört det göras hundra gånger på YouTube. Kul när han sa att yngre generationer inte känner till Wonderwall... Eh, jo det gör dom nog.

Elin: Born to make you happy - Britney Spears
Åh gud hennes engelska uttal dödar mig. Kan ingen ge henne en engelskcoach eller nått? Jag tycker hon är fejkad och jag hatar hennes look. Sampo säger att hon varit med i finska melodifestivalen så det var väl där hon blev stylad. Sjukt tråkig låt och sjukt tråkigt framförd.

Geir: Alive - Pearl Jam
Gubbrock som vanligt. Sparsamt roligt. Är det bara jag eller är Geir sjukt likt Christer Sjögren? Det är nog bara jag...

Linnea: Nothing Compares To You - Sinead O'Connor

Ingen pingu i håret. Framsteg! Hon är fantastisk på scenen som vanligt. Jag älskar hennes ton och hennes närvaro. Helt fantastiskt bra är det. Synd bara att hon har ett sådant prettokomplex i intervjuerna! Men åh vad bra hon är när hon väl sjunger. Fast det var lite "ledsen estet" över kvällens framträdande.

Andreas Weise: Baby I Love Your Way - Big Mountain
Andreas är så jävla rolig i intervjuer. Han borde bli komiker istället för idol. Vanligtvis brukar hans framträdanden dock vara tråkiga. Men den här gången känns han lite mera levande! Lite roligare. Låtvalet är lite eeh, men det är nog bara för att jag inte gillar låten; den känns lite strandraggare Mallorca sommaren -96, men det kanske var den känslan he was going for.

Jay: I Want It That Way - Backstreet Boys
Första reaktionen på låtvalet är såklart WTF!??!?! Hehehe. Han ser lite rädd ut på scenen men rösten är det ju inget fel på. Och den funkar förvånatsvärt bra i låten. Oväntat och roligt! It didn't blow my mind så att säga, men det var ju intressant i alla fall!

Minnah: Everything I Do I Do It For You - Bryan Adams
Jag erkänner att jag älskar den här låten. Jag tycker att början var skitbra, men när resten av bandet kom in så kändes det liksom lite som att hon drunknade bland instrumenten. Men jag tyckte ändå jättemycket om det, blev galet berörd faktiskt. Kändes ända in i själen. Bäst ikväll tyckte jag. Minnah är fortfarande min favorit. Ska rösta!


KOM IGEN FELLOW IDOL-NÖRDAR! Jag vet att ni finns där bland mina läsare! Vad tyckte ni om denna veckas Idol? Vem var bäst? Vem var sämst?
Kommentera 3
Visa fler inlägg