Fjortispepp

Publicerat i: KÄRA DAGBOK
Ikväll ska jag på fest och sedan ut på krogen för första gången på typ ett år. Känner mig som en fjortis, så pepp är jag på kvällens äventyr.

Nån timme senare:

Och sen blir man bara så opeppad. När lägenheten är så varm att man svettas så att limmet till lösögonfransarna losnar (seriöööst det är oktober, varför är det bastu i lägenheten??). Trött och inte alls sugen. Men vi kör ändå. Sådana här kvällar brukar bli bra trots att de börjar dåligt.
#1 - - Anonym:

Lossnar.

#2 - - Ulrika:

Eh, varför har du mongon som alltid rättar din stavning på opassande och onödiga ställen? Typ som när du skrev om när du åkte till akuten för migränet och någon idiot tyckte det enda viktiga var att hacka på hur några ord skrivits. Och nu när du skriver om att du är opepp. Vem bryr sig, liksom? Det är väl den generella språkliga kvaliteten som avgör hur välfungerande bloggen blir som läsning, och några enstaka typon eller slarvfel får man faktiskt leva med om man läser en blogg, annars får man väl gå till någon proffsbloggare som tjänar typ tio miljoner på bloggen och har råd att skaffa korrläsare till varje inlägg...

#3 - - hanna - happy happy fatgirl:

Hahahaha tack Ulrika! Kunde inte sagt det bättre själv. I inlägget om akuten är det väl roliga att den tyckte jag stavas symtom fel (symptom skulle det vara enligt den), men det är ju inte fel, båda går att använda och symtom är ju dessutom det mer vedertagna nu för tiden!