Något jag sett och uppskattat på andra bloggar är när det varit frågestund med bloggarens partner. Det är nästan oundvikligt att några av frågorna som ställs kommer att handla om bloggaren och att få en bild av bloggaren, genom parterns ögon, har jag tyckt varit intressant och nästan lite spännande. Som att man får se en annan sida av bloggaren, lite hemligt och privat. Och eftersom jag är en sådan fin människa så vill jag såklart att ni ska få se alla möjliga olika sidor av mig. Hehe.

Detta har då varit större bloggar, så det kanske är lite optimistiskt att tro att något sådant skulle funka här. Men jag tänkte försöka. Jag har övertalat Fjanto att ställa upp på frågestund. Så fråga på i kommentarerna här! Om mig, om honom, om tv-spel och om varför ditt internet inte funkar som det ska! Anything goes (okej, kanske inte den klassiska Flashback-frågan "tar hon den i tvåan?")!

På söndag sammaställer jag frågorna (om det kommer några) och tvingar Fjanto att svara... Det här är nog min töntigaste och parigaste idé någonsin, men någon måste ju komma på sådant också.

FRÅGA PÅ I KOMMENTARFÄLTET ALLTSÅ!
Kommentera 7
Visa fler inlägg