28 pund från Asos Curve. Bra köp? Dåligt köp? Den ser extremt kort ut vilket jag inte har något emot men jag har redan ett stort antal plagg korta nog att ge urinvägsinfektion i garderoben (mus-kort, kallar mamma det). Att den ser kort ut på modellen är dock inget löfte om att den är kort i verkligheten, eftersom Asos Curves grejer alltid är längre än de ser ut pga av typ inga modeller under 180 cm. Slår vad om att denna nästan är knälång på mig!
#1 - - ManTilda:

Damn you! Den var ju jättefin (letar alltid efter fina klänningar med den blåa)!

Degs att söka nätet efter en sådan klänning som passar mig :D

#2 - - M:

Den var ju fin :)

#3 - - Från rosenskimrande till ilsket rött- det ljuva familjelivet.:

Jättesnygg! Du har verkligen klockren klädsmak! Älskar varenda plagg du lägger upp här :)

Svar: Men åh tack vad gulligt sagt! :)
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#4 - - Cecilia:

Åh vilken jättefin klänning, älskar muskort ;) Måste dock säga att modellen inte ser särskilt "curvy" ut, hon kan ju inte vara nå mer än typ en size 38-40?

Svar: Ja det är sjukt irriterande att Asos Curve inte använder modeller som är i de storlekarna som kläderna finns!!!!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#5 - - Sanna:

Tänkte just skriva att jag stör mig på storleken på deras "plus" modeller. Hon ser mer ut som en strl 38..

#6 - - Sanna:

Haha, så ser jag kommentaren ovan som typ är likadan som den jag skrev xD Ibland är man vaken..

#7 - - Kim:

Som flera innan ovanför skrivit - men shit vad smal hon är. Ska detta föreställa en modell för en pluskollektion? Herre. Dra ut henne ur modellkontexten och ställ henne på gatan, så är hon smal, för sjutton. Smalhetsen i synnerhet i modellsammanhang (gosh) är himla deppig.

Men klänningen var fett snygg, himla fin djupblå nyans också.

Svar: Ja det är HIMLA underligt att de har modeller som inte alls har de storlekar som de säljer. Det gör ju att det är svårt att få en uppfattning om hur kläderna kommer se ut på en kropp som faktiskt är den storlek som kläderna är i.
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#8 - - Cecilia:

Den klänningen har jag velat ha sen den kom ut. Fy för att vara fattig!!!

#9 - - Nathalié:

Man kan även kalla sådana korta klänningar/kjolar mus-i-kant-klänning :P Underbart fin. Jag måste faktiskt säga att jag tycker du har väldigt fin klädstil och skulle vilja få lite tips av dig faktiskt :P Jag har ett helvete att köpa kläder, är kurvig, och har ganska stora bröst och de vanliga (hm, lindex osv) affärerna funkar inte så bra på mig, de är dålig passform osv. Kan du tipsa om någon bra affär eller hemsida? :D

Svar: Då är Asos Curve PERFEKT för dig, för de är väldigt rymliga i bysten, ofta för stora för mig som inte är så välsignad i de områderna. Går från storlek 20 (48) och uppåt. Om du drar mindre tror jag att även Asos öviga sortiment är rätt rymligt i bysten. De har gratis frakt!!
Hanna - Happy Happy Fatgirl

#10 - - Anna:

Jag tror den här kommer vara så sjuukt fin på dig. Förmodligen lite längre än på modellen, men det kommer nog bli finfint!

Och till Nathalie; Asos Curve är det bästa sen skivat bröd för storbystade! Jag har storlek 85 J, och jag har aldrig problem att få plats i deras kläder. Ibland är de tillochmed lite stora, vilket aldrig hänt mig i Sverige. Rekommenderas starkt! :)