Glossybox Mars 2015

Publicerat i: MODE & BEAUTY Clara Hallencreutz, Glossybox, Mars
Äntligen fick jag min Glossybox! Det här är första gången jag provar men jag har velat göra det ett bra tag. Med all denna förväntan kanske det är lätt att bli besviken, men jag blev jättenöjd! Tyckte färgerna jag på läppprodukterna överenstämde bra med vad jag kryssat i min skönhetsprofil och tycker helt klart att det var värt alla 139 kronorna.
 
Nu ska jag testa produkterna under veckan och sedan fylla in enkäterna på hemsidan. Jag ÄLSKAR enkäter så jag ser fram mot detta ungefär lika mycket som själva boxen.
 
 
 
 
Himla snygg box designad av Clara Hallencreutz. Själva mönstret på sidorna är faktiskt hår färgat i regnbågens färger, vilket jag som önskar att jag var modig nog för extremfärgningar går igång på.
 
 
Hade inte förväntat mig så mycket kuponger. Den som jag vet med mig att jag kommer använda är den från MUS, älskar deras skuggor så köper gärna en sådan för att få lite ögonbrynsfix.
 
 
Älskade paketeringen, så fint och de ljusblåa små pappersmaskarna gjorde mig lycklig.
 
 
 
Hur fin är både den lilla asken och själva burken för lip butter? Dör för att den är så fin. Den är i nyansen Pink, och jag tyckte den var otroligt smidig och lätt på läpparna och så doftar den himmelskt. Det här var precis vad jag behövde för att återfukta läpparna efter jag använt min The Kiss-scrub från LUSH. Tyvärr glömde jag bort att swatcha den.
 
Asså rätt bra för att vår tandkräm preciiis tog slut när jag fick denna. Det är en tandkräm, vet inte vad mer en ska säga om det liksom. Får väl se om jag får vitare tänder.
 
ÄLSKAR den här lilla tuben, träkorkar är så fint på skönhetsprodukter. Ekologisk och naturlig! Ser fram mot att provad en. I vanliga fall scrubbar jag med en gudomligt scrub från Soap & Glory, men lite omväxling mår huden faktiskt bra av. Ska prova den här senare idag!
 
Det här är utan tvekan min favorit av allt! Så himla fin lila nyans, jag har varit sugen på något liknande länge. Magic Spell Matt heter den. Jag tycker att matta läppstift kan ha en tendens att vara lite svåra att få på och ibland se lite ut som kritor, men det jär var lätt och smidigt, och snyggt! .
 
En swatch, som är lite för varm i tonen. Den är kallare och mer lila i verkligheten.
 
Den här ska bli kul att prova! En vattenfast flytande eyeliner i färgen Glitterati. Svart med lite glitter i! Tyckte det var bra precision i penseln och den var verkligen VATTENFAST, krävdes makeup remover för att få bort den från handen.
 
En swatch på Glitterati från Elizabeth Mott.
Kommentera 2
Visa fler inlägg