Precis som jag gjorde med marsboxen tänkte jag recensera produkterna från aprils Glossybox, nu när mer än en månad har gått sedan jag fick den och jag har haft tid att vänja mig vid produkterna. Vi kör igång direkt!
 
 
The Incredible Face Mask från Maybeauty är en "peel off"-ansiktsmask som ska dra bort allt från död hud till pormaskar. Och visst försvinner det lite pormaskar, men långt ifrån alla. Jag skulle inte rekommendera att applicera den på hela ansiktet så som det visades i Glossymagasinet och i produktens egna instruktioner, för det gjorde för jäkla jätteont att dra bort den från t ex kinder och panna, där huden är känslig. Håll dig till näsa och haka, för där gör det inte alls lika ont. Av mig får masken 3 poäng av 5. Det är det dyra priset som drar ned mycket. Visst räckte en sådan här liten en gångs-påse till hela ansiktet PLUS 3-4 gånger på bara näsa och haka, men den är ändå i dyrare laget med tanke på att jag får liknande resultat med pore strips som jag beställer för nästan ingenting på ebay.
 
 
Essence Ultîme Omega Repair BB Beauty Balm från Schwarzkopf (puh, say that three times fast) är ungefär ett leave in-balsam som ska göra håret mjukt och fint medan det också reparerar. Det funkar väl sådär. Har använt det varje kväll i en månad och visst är håret mjukare och trevligare än vanligt, men kanske inte så mycket som jag hoppats. Den luktar otroligt gott dock och är nog jättebra för de som behöver lite balsam för att kunna kamma ut sitt hår. 4/5 poäng av 5.
 
 
Den här lilla lösögonskuggan från Glazel Visage vars nyansnamn jag inte lyckats hitta visade sig oväntat vara en stor hit hos mig. Bra pigmentering i guldskimrande nyans med rosa toner som täcker bra. En ny favoritskugga för mig, och den kostar bara 39 kronor i butik enligt Glossybox. Och eftersom min skugga hade gått upp och åkt ut i min box fick jag en till från Glossybox, så nu har jag jättemycket av denna! Yay! 5/5 poäng!
 
 
Ett matt crayon lipstick i nyansen Kiss från Lord & Berry. Ett otroligt pigmenterat litet läppstift! Trots sin kritform så tycker jag att den är mjuk och följsam och inte alls sådär uttorkande som matta läppstift ibland kan vara i den här formen. Skulle verkligen rekommendera för någon som letar efter en perfekt matt röd färg, som är lätt att applicera. 5/5 poäng till den här också.
 
Swatches på ögonskuggan och läppkritan.
 
 
Här är favoriten! Ett nagellack från Teeez Cosmetics i färgen Metal Mania, ett märke som jag inte testat tidigare och som lovade otroliga resultat, som att inte nötas bort på tre hela dagar. Och det höll det! Kanske det bästa lacket jag någonsin haft, eftersom det är så jäkla hållbart och inte alls lika svårt att ta bort som andra lack med glitter i kan vara. Torkar dessutom OMÖJLIGT snabbt. 5/5 WOULD RECOMMEND!
 
Första bilden är lacket med ett lager, andra bilden är lacket med ett silvrigt lack under.
 
Ps. Är det skittråkigt när jag recenserar sådana här grejer? För jag har en hel drös nya hudvårdsprodukter som jag har lust att berätta om, samt att jag fått hem tester för ett 7-dagars test av en L'oreal-kräm. Vore det skittråkigt om jag skrev om det? Ja, jag nördar lite på smink och hudvård just nu.
Kommentera 7
Visa fler inlägg