Idag plingade brevbäraren på med ett paket från Eleven, och i det låg det två rouge: DownBoy och FratBoy från theBalm. Sedan tidigare hade jag CabanaBoy och det har snabbt blivit mitt favoritrouge, så när jag såg att Eleven hade 15% rabatt på allt smink så passade jag på att skaffa de två pojkarna jag inte hade.
 
Boy-serien från theBalm har bra pigmentering och är så mjuka och inte de minsta kakiga eller torra. De glider på mjukt, med lite satin finish utan att vara glittriga eller skimriga. Förutom att vara grymma rouger så är ju förpackningarna för himla fina, både retro och cheeky. Utöver att vara rouger kan de också användas som ögonskugga, även om jag inte testat dem för det syftet än (men jag tror att DownBoy kan se fin ut tillsammans med Da Bling från MAC).
 
 
CabanaBoy är den mest intensiva av nyanserna, mörkt röd som nästan går lite åt plommon och på theBalms hemsida beskrivs den som "dusty rose". DownBoy är babyrosa, har en lätt och flickig känsla. FratBoy är aprikosrosa och väldigt varm och härlig i tonen. Jag är helt såld på alla tre, men den som jag ser fram mot att använda mest är nog ändå FratBoy - jag har velat haft en varm aprikos rätt länge!
 
Riktigt dåliga swatches, men min kamera ville verkligen inte samarbeta när det gällde att zooma in ordentligt.
Kommentera 0
Visa fler inlägg