Istället för att blogga har jag spenderat senaste veckan med att göra vettiga grejer... okej, mest vettiga saker.
 
Bland allt det där vettiga hann jag klämma in att spela Bioshock Infinite med Sampo, bingekolla två säsonger av den fantastiska serien Miss Fisher's Murder Mysteries (tänkte skriva mer om den när jag sett alla säsonger!) och visa Sampo en av de bästa filmerna någonsin - Dirty Dancing! Han hade inte sett den och jag blev så bedrövad att jag direkt tvingade ned honom i soffan och slog på den. Vem har inte sett Dirty Dancing liksom? Jag tror att jag och min bästis såg den typ 20 gånger ett sommarlov i högstadiet.
 
Här har vi lite ytliga saker från den senaste veckorna. Min highlighter var så bright att jag fick lov att ta en selfie, jag påskpimpade mina naglar och för några veckor sedan provade jag en sheet face mask för första gången, vilket var ganska antiklimatiskt. Jag vet inte om det är så att jag har ett för litet ansikte, men den var stor och pösig och vägrade ligga still.
 
Vår och påsk i hemmet. Diskret påsk. Sådär att en knappt ser att det är påsk om en inte tittar riktigt noga. Och knappt då. Jag är inte så mycket för påskdekor.
 
Jag har provat på lite nya recept den senaste tiden. Fooled pork, ljummen rotfruktsallad med fetaost och valnötter (inspirerad av detta recept) och så broccolisoppa med kräftstjärtar. Himla gott.
Kommentera 1
Visa fler inlägg