Mitt nyårslöfte i år var att börja ha mer läppstift eftersom jag alltid tyckt det är så snyggt men aldrig känt mig bekväm eller modig nog för att vara någon som använder läppprodukter till vardags. Till en början gick det segt att efterleva löftet, men sedan provade jag MAC:s läppstift och förstod att anledningen till att mina läppar alltid känts torra och stela med läppstift var att jag inte hittat rätt formula för mig (och att jag köpt billiga läppstift...).
 
Sedan april har jag hunnit samla på mig fyra stycken läppstift från MAC Cosmetics: Lovelorn, Angel, Cosmo och Ruby Wo.
 
 
Lovelorn är mitt nyaste tillskott, beställt från Kicks.se för 195 kronor. Beskrivs som "emotive blue pink" och är en lustre finish, vilket innebär att den är halvgenomskinlig och inte torkar ned till matt. Den glider på otroligt lätt och känns väldigt återfuktande och härlig, så jag rekommenderar den till de som lätt blir torra om läpparna eller inte gillar när det känns stelt och matt. Jag är helt kär i färgen, den är den perfekta rosa som jag ville ha till sommaren och jag kan knappt tro att det blev så rätt trots att jag beställde online.
 
Angel köpte jag jag på Selfrigdes i London för runt 15 pund. Den är mjukt rosa och är en frost finish med bra pigmentering och skimmer som inte känns så in your face. Angel är nog det jag använder mest till vardags, eftersom det är så mjukt och härligt och går att variera så mycket beroende på hur mycket en applicerar (och hur).
 
 
Cosmo köpte jag också på Selfridges i London, också för ungefär 15 pund. Den är en nude som drar mot rött och brunt, och är lite som min naturliga läppfärg fast bättre! Cosmo är en amplified creme finish vilket innebär att den har en riktigt bra color payoff och en lätt glans, men jag upplever nästan att den torkar till nästintill matt! Använder den här ofta när jag vill vara extra snygg i vardagen eller det är dags för fest!
 
Ruby Wo är även det köpt på Selfridges i London för samma pris som Cosmo och Angel. Riktigt klassisk nyans med supermatt finish som beskrivs som "vivid blue-red". Velade jättemycket mellan Ruby Wo och Russian Red men till slut blev det Ruby eftersom det var mer drag i det. Det här är inget för de som inte gillar matt känsla på läpparna. Än så länge har inte Ruby Wo fått komma ut så mycket eftersom jag försöker bli modig nog att rocka rött läppstift... men snart så!
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg