Det här är mitt personliga NaNoWriMo Surival Kit (fast mindre fancy i verkligheten kanske). Vad innehåller det då och varför? I'm glad you asked!
 
Ett anteckningsblock. Även om jag ju faktiskt har de flesta av mina anteckningar på datorn så gillar jag att ha ett fysiskt block att kunna klottra ned snabba idéer och tankar i.
Pennor, pennor och återigen pennor. Av naturliga skäl.
Hörlurar för att lyssna på musik och stänga ut störande ljud (typ katter som jamar så fort en sätter sig ned för att dra av några sprints...).
♥ Ett doftljus med en lukt som känns inspirerande och gärna lite relaterat till settingen i berättelsen. Berättelsen jag skriver det här året utspelar sig till stora delar i en fäbod mitt i skogen, så wood är en bra doft för mig. Vad luktar din berättelse som?
♥ En bra termosmugg som håller mitt te varmt medan jag skapar mitt mästerverk.
Ett litet post it-block för att kunna skriva ned grejer jag måste tänka på och fästa på datorn.
TEEEEE! Jag dricker enorma mängder te under november. Svart på morgonen och förmiddagen och så på eftermiddagen går jag loss på rooibos och grönt te för att kunna sova på kvällen. Te är bäst.
 
Vad innehåller ditt eget NaNoWriMo Survival Kit?
 
 
Är du förvirrad? Vad fasen är NaNoWriMo? Läs min fantastiska guide till NaNo här!
#1 - - Ell:

Bra lista! Jag behöver främst min mobil eller surfplatta för att kunna novel on the go så att säga, men gillar idén med ett doftljus inspirerat av berättelsen. Ska bara fundera på hur man hittar ett som luktar död och dekadens och jordens undergång, men det borde väl inte vara så svårt ...

Svar: Hehehe inte doft men en aura av död: http://tinyurl.com/z9zulp2
Hanna Marie Fiddeli

#2 - - Ajli Müller:

Mitt verk doftar nog diesel... mycket gruva och traktor inblandat nämligen.

Svar: Spännande!
Hanna Marie Fiddeli